A fiatal nő kisgyermeke mesét nézett egyedül, amikor rokonai bejutottak a házba. Juditról azóta sem tudni semmit. Aznap, amikor eltűnését jelentették, gránát robbant egy erkélyen. Előfordul, hogy nyomozás közben egy másik bűncselekmény elkövetésének gyanúja is körvonalazódik. Ez történt abban az ügyben is, amelyben egy gyanús eltűnés miatt kezdett nyomozni a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztálya. Koncz Juditnak 11 éve veszett nyoma, azóta nem adott életjelet magáról. Számos olyan körülményt tártunk fel, melyek miatt nem tudták a nyomozók nyugodtan kijelenteni, hogy az akkor 26 éves szentesi nő nem lett bűncselekmény áldozata.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Erről az eltűnésről már többször írtak, nem is gondoltam, hogy már 11 évvel ezelőtt történt az eset.
karma1
@CsipkeRózsa: Nekem meg az is lejott, hogy mi magyarok is kepesek vagyunk am exportalni durva, eroszakos, szarkeveroket nyugatra, mint ahogy '56-ban is rajzottak ki a szerjozsa minden iranyaba, es valogatas nelkul beengedtek oket Amerikaba, Angliaba, Ausztraliaba, Svedorszagba, Kanadaba, mindenhova, ahova be akartak menni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.