A Fidesz frakcióvezetője megtette, amit megkövetelt a haza. Íme.

Az Európai Bíróság megnyitotta az utat az Európai Bizottságnak a Soros-terv végrehajtására – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a kvótaperben a magyar és a szlovák keresetet elutasító európai bírósági ítéletre reagálva.

Bár nem nevezte meg forrásait, de tudja

A Soros-terv lényege, hogy az Európai Uniót nyitva kell tartani a migránsok előtt, évi egymillió bevándorlót kell befogadni – mondta Kósa Lajos.

Hangsúlyozta: Magyarország ezt élesen ellenzi, mert ez veszélyezteti az európai nemzetek érdekeit, az európaiak biztonságát. Magyarország ragaszkodik a határok védelméhez – tette hozzá.

A frakcióvezető szerint az Európai Bíróságon politikai döntés született a kvótaperben, ám "a jogi küzdelem egyáltalán nem zárult le, sőt csak most kezdődik", Magyarország ugyanis nem akar a kötelező betelepítési kvóta alapján egyetlen migránst sem fogadni.

Sőt

Azt is mondta, hogy még meg sem száradt a tinta a bírósági ítéleten, a Politico brüsszeli hírportál már arról számolt be, hogy az Európai Bizottság a kvóták duplázását tervezi.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kósa...akkor ti már kivettétek a részetek a letelepedési kötvényesekkel...hány ezret is engedtetek be pontosan? 17?
quadrocopter
@Hellcat: Lajoska nagy zavarban van, nem tudja melyik végét kapja be a lócicinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.