Hírcsattttttttt rovatunk mai darabja egy parlamenti előterjesztés görbe tükörben látható változata. Manapság nem könnyű olyat kitalálni, amire a valóság rövid időn belül rá ne cáfolna, ennek tudatában érdemes az alábbiakat olvasni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyértelmű "a védett érdekek fokozott érvényesítése" ami Orbán és bandája vélt és valódi vágyait tartalmazza! =))
Nessy
Könyörgöm, ne adjatok ötleteket! Holnap bejelentik, hogy ezt akarják a zemberek!
quadrocopter
Ez mindent elmond A KDNP-s parazitáról:

"Első kísérletünkre mi is csak negatív információkhoz jutottunk, ezek szerint Schenk Ignácot 2014-es megválasztása óta egyszer sem látták a Parlamentben, nincs funkciója a KDNP frakcióban és nem tagja egyik bizottságnak sem. Költségtérítést nem számol el, nincs budapesti bejelentett lakcíme, és fizetését a Kajmán szigeten nyitott számlájára utalják.

Vagyonbevallásán sem vagyont, sem adósságot nem tüntetett fel."

Jó napot kívánok!
dodóka
A világ kulturáltabb felében az ilyen gyökeret már régen elküldték volna a bánatos f@szra. Nálunk meg megtűrik szenátorként nem kevés lóvéért... Hiába a Harrach féle keresztények nagy urak.
rdos
Ez most komoly? Mert viccnek nagyon rossz. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.