Alig írtuk meg a 24.hu értesülései alapján, hogy Kósa Lajost leválthatják a Fidesz-frakció éléről, máris megerősítést nyert az információ.

Kósa Lajos megerősítette: miniszter lesz
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Kósa Lajos a hvg.hu-nak megerősítette a leváltásáról szóló hírt. A lap azt írja, a politikus először viccesen azt mondta, tengeri halászati miniszter lesz, de kisvártatva visszahívta az újságírót, és megerősítette:

a kormánypártok jövő heti frakcióülésén valóban lemond a képviselőcsoport vezetéséről. 

Orbán Viktor a Modern Városok Program megvalósításának felügyeletére kérte fel Kósát, de nem kormánybiztosként, hanem tárca nélküli miniszterként látja majd el a tisztséget.

Kósa a hvg.hu-nak azt is hozzátette, ha rajta múlik, még 100 évig maradt volna frakcióvezető, mert testhezállónak tartotta a pozíciót, de a rábízott feladatot szerinte elvégezte, az új elől pedig nem ugrik el.

A tárca nélkül miniszteri posztot mindenképp előrelépésnek tartja, a kormánybiztosság viszont szerinte nem lett volna az.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A kupak lala lesz a fityfasz kormány leghülyébb minisztere!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@justhpeter: ...,nem igaz a 8 általános,csak a Zorbán "csatolt
részei" nem ismernek más iskolarendszert,mivel ők is körül-belül jártak suliba! :--)
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad, csicska!
Buta kérdéseiddel fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez! Szemlére vágtad már a tanyádat a menekültek részére? Ott fogsz aludni, lábtól!
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad, csicska!
Buta kérdéseiddel fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez! Szemlére vágtad már a tanyádat a menekültek részére? Ott fogsz aludni, lábtól!
Desischado
@Kookas: Így már kicsit okésabb, de akkor sem ér! Karma sokkal jobb miniszter lenne! És neki esze is van!
Desischado
@karma1: @eszegfu: Jól van, megnyugodtam! Egyébként ma hülye vagyok úgy látszik, mert elírtam Kookasnak, de majd mindjárt korrigálom. Pussz!

@Kookas: Bocsi, természetesen Horizontot akartam írni, de Karmát írtam helyette. Mindenesetre az áll, hogy neki is, és Horizontnak is van eszük, és szerintem százszor jobb miniszterek lennének!
kukac50
Modern városok miniszter minek kell amikor az életszínvonal egyre lentebb van egyre több a szegény ember akkor ne modern város minisztert jelöljön ki Orbán hanem olyan minisztert aki a szegénység felszámolásáért az életszínvonal javításáért felel,és tenni is tud az érdekünkben.
Kósától csak rizsa Szilárd a butább gondolkodásra képtelen politikus!
Nagyon szegényes a Fideszbe a választék ha Kósát Szilárdot teszi meg Orbán miniszternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.