Orbán Viktor egy mai rendezvényen azt mondta, hogy a magyar gazdaság növekedésének nem az uniós pénzek az okai. A Demokratikus Koalíció szerint viszont "de. "... kijelentésére Orbán Viktor egy mai rendezvényen azt mondta, hogy a magyar gazdaság növekedésének nem az uniós pénzek az okai. A Demokratikus Koalíció szerint viszont "de. " Orbán Viktor a KAVOSZ Zrt. ünnepségén azt hangsúlyozta: "nem szabad a mostani gazdasági sikereket külső tényezőknek tulajdonítani, az, ahogy ma a magyar gazdaság működik, nem külső segítségnek tudható be, hanem a magyar gazdaság szereplőinek. Ez a mi magyar sikerünk, a saját erőfeszítéseinknek köszönhető" - mondta. Szerinte "színvonaltalan érvelés" az uniós támogatásoknak tulajdonítani a magyar gazdaság fejlődését. A Demokratikus Koalíció a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz: "Orbán Viktor szerint nem az EU-s pénzek miatt nő a magyar gazdaság. De. "

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Ekkora pofátlan hazugság nem is érdemel többet! A kedves vezető is csak mondja, de semmivel sem támasztja alá, mert nincs is mivel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@lampa laz: De ez a beteg elme csak a szektajahoz beszel, az M1 viszont nem kozol valos adatokat. Tehat a buta szektanak minden rendben. Egyebkent meg azoknak azt is mondhatna, hogy a fold lapos.
lampa laz
@Aki Én: Igazad van, kell őket öntözni naponta trágyalével nehogy elhervadjanak.
namihami
Vajon csörren-e ilyen mondatoknál valami a fejében (nem agyat írtam) vagy ez úgy simán kibukik a száján? Hiszi vagy csak mondja?
nevemnick
Az biztos, hogy az eus pénz nem az ország gazdaságát, hanem a haveri kör gazdaGságát segítette.
Ebben a cárevicsnek igaza van, hogy nőjön ki a szárnya mint a Red Bull-os reklámemberkének.
Nessy
@namihami: Sajnos hiszi, mert elhitetik vele!
kokopelli
..akkor most már nem kell neki az úniós pénz sem? Csak zavarja a képét?
..őt már megzavarta? ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.