Gábor György filozófus, egyetemi tanár magánóra keretében világosítja fel Orbán kisdiákot, mi is a kapitalizmus. Teszi mindezt a számára is érthető, egyszerű példán szemléltetve. Gábor György jó tanár, ezt megannyi diákja bizonyíthatja. Közösségi oldalán most Orbán Viktornak ad különórát, hátha megért egyet-mást.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak úgy mellékesen, ha már ott van, elmagyarázhatná ennek a retardált baromnak a konzervatív kifejezés valódi értelmét is! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: persze ebben is igazad van, de ezekről még az ellenfelei sem állítják, hogy sajátja lenne! =))
karma1
@RonaGyuri: Eppen azert kellene valami halvany fogalmat beleepiteni abba a lukacsos agyaba, hihi,...:o))) Pilledek, ejjel fel harom van, folyt. kov. holnap...:o)))) Pa'...:o)))
namihami
A kisovisok nevében kikérem, hogy őket és Orbánbácsit egy kategóriába tessék sorolni.
A két kategóriát tekintve, nem egy osztályba sorolandók.
justhpeter
Őszintén sajnálom Gábor Györgyöt, hogy eleve kudarcra ítélt vállalkozásba fogott, mármint abba, hogy Orbán fejében a vákuumot valami értelemmel töltse ki. Orbán fejében minden vákuumtól eltérő dolog életidegen és azoknak bevitele az élettel összeegyeztethetetlen.Gyárilag van úgy összerakva, hogy vagy élet vagy értelem.
Edmond Dantes
A természet irtózik a vákuumtól,még Orbán fejében is.Jobban járnánk,ha üres lenne,sajnos tele van az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.