Májusban jelentették be a rendőrségen, hogy eltűnt egy fiatal férfi Újbudáról. Édesapja, egy ismert magyar pszichiáter Facebookon keresztül kérte az emberek segítségét.

Brutális gyilkosság áldozata lett egy ismert magyar pszichiáter fia
Fotó: police.hu

A rendőrség szombaton azt közölte, egy kutya segítségével szeptember 4-én Budapest XI. kerületében egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt személy holttestét.

Megállapították, hogy a 24 éves fiatalember gyilkosság áldozata lett, testén mintegy hetven késszúrás nyomait fedezték fel.

A rendőrök szeptember 7-én a reggeli órákban saját lakásában elfogták a 31 éves budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
V. Zsolt tutira muszlim! Vagy migráncs! A neve alapján pakisztáni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
??? hmmm... mi lehetett a motiváció???
lusta
Ezt nem hiszem el. Csakis migráncs lehetett.
cikicakk55
Szerintem,de csak szerintem, a drog,azaz a gyógyszerek az oka.Mivel a papa híres pszichiáter,könnyen szerezhetett a fiú alá írt,lebélyegzett recepteket. Ha ez megvan,már csak ki kell tölteni. Szerintem ezzel üzletelhetett a szerencsétlen és valaki nem kapott elég receptet,vagy apuka rá jött a disznóságra és eltette a recept tömböt.Az biztos,hogy aki megölte,kegyetlenül dühös lehetett.
lópicigáspár
@Equus1: @cikicakk55: Elnézve az elkövető felépítését, inkább szerelemféltés.
quadrocopter
V. Zsolt tutira muszlim! Vagy migráncs! A neve alapján pakisztáni!
vitamin51
@cikicakk55: Ez az információ vajon honnan jött? Meghallotta, hogy megöltek egy fiatalt és elkezdett hozzá regényt költeni? Van valami konkrétum is, vagy csak úgy hasra pacsi?
cikicakk55
@vitamin51: Ez csak egy magán vélemény. Nem tényként közöltem,de jeleztem is 2x a válszomban. Az alap a gyakran előforduló ilyen eset volt. Orvosi családban nem az első ilyen lenne.
cikicakk55
@vitamin51: Ez csak egy magán vélemény. Nem tényként közöltem,de jeleztem is 2x a válszomban. Az alap a gyakran előforduló ilyen eset volt. Orvosi családban nem az első ilyen lenne.
karma1
@Equus1: 17.59: Rossz diagnozis a papa reszerol. Valakirol biztos azt allitotta, hogy egeszseges. (Mert ha azt mondta volna, hogy beteg, akkor se lenne hely bezarni...:o(((( ).mert hogy pszichopata volt a gyilkos, az tuti. 70 kesszuras nem veletlen, nem gondatlansagbol elkovetett, hanem halmazatian elore megfontolt szandeku, - regen azt mondtak erre, hogy "bestialis"...

Lehet, hogy sosem fogjuk megtudni az igazat,
Viszont nem ertem, ha nem mondjak meg az edesapa nevet , akkor miert emlitik megis a foglalkozasat? Ja, es miert emlitik, ha kesobb ugyse fogunk megtudni semmi reszletet sem? AMi nalam nem pletykaehseg, csak az a fajta egeszseges kivancsisag lenne, hogy egy ilyen kiemelt bunugyben hogy dont a magyar (i)gazsagszolgaltatas...
karma1
Hmmm,,, Vilagosan kiderul a videobol, hogy valaki szereti a Drehert, es titkos yukka palma tenyeszete van (probaltam keresni a "tenyeszet" helyett novenyre vonatkozo kifejezest, de nem tlaltam, mert a "kerteszet" erre nem eleg...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.