Tudják! Ez az a sportrendezvény-csoda, aminek a költsége 24,5 milliárdról 135,2 milliárdra drágult. Még nincs vége, a vizes világbajnokság újabb csontváza 260 millió közpénz-forintunkba kerül. Lassan másfél hónap telt el a budapesti vizes világbajnokság befejezése óta, ám hetente újabb és újabb csontváznak esnek ki a szekrényből az immár hatszorosára – a tervezett 24,5 milliárdról 135,2 milliárd forintra – drágult sportesemény kapcsán.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezekre se bíznám az otthoni költségvetést! Még 30.-án is az elsejei ebéd plusz költségeit kellene fizetni a következő három hónap terhére!
Ennyi pancsert egy rakáson! Ezekre még egy kutyaól építését sem lenne szabad rábízni.
Nessy
@lusta: Aztán a komondornak tervezett és finanszírozott ólba max. a macska fér be, de lehet, hogy csak egy kisegér, ha jól összehúzza magát!
karma1
Asszem, ezt az egyre bovulo koltsegvetest mindenki - kancsimarcsi is az 56-os emlekev rendezeseben is - rogantonyo egyre bovulo lakasanak az otletebol vettek at.
Igy tamadnak utolagos koltsegek, utolag krealt szamlak, szoval, a korrupcio melegagya ismet kapott egy sor jo meleg takarot, hadd fejlodjon es viragozzek benne a mindent elonto szar...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.