Legfeljebb tervek készülnek most a 3-as metróhoz kapcsolódó aluljárók felújításához. Hiába egyidősek a metróval, a megállókhoz vezető aluljárókat nem újítják fel a 3-as vonal felújításával egy időben. Ezt mondta a főpolgármester az RTL Híradónak. Budapest legforgalmasabb aluljáróit annak idején a metróhoz építették. A fontos csomópontnak számító Nyugati térihez 1977-ben fogtak hozzá, négy évvel később készültek el azzal. Felújítása azért is lenne fontos, mert a vonattal érkező turisták sokszor azt láthatják először. Persze a többi aluljárót is rendbe kellene tenni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem vigyázunk még egy tisztasági festésre sem marad

s például a parlamentet rondító (az uszi mellett még példázható) 3 és fél milliárdos ócska állványt borító műanyag lepel még jöhet

Az egy dolog, hogy lassan 8, azaz nyóc éve sunnyog a derék tarlósch elvtárs, hogy a rohadt komcsik, meg miegymás, de mint tudjuk az M3-as metró és környékén, csak a kocsik „felújítása”, bomba-üzlete jött össze, úgy ahogy. Hogyan hogy szarok (na jó mint a létezőben a beázó cipők, amik nem utcai viseletre szolgáltak) és időarányosan a fele sem készült el. Na most ugye mégis hozzáláttak (csak úgy szólok a buszkérdést sem oldották meg; a hétvégén BKV nem tudja biztosítani a H5-ös karbantartás idejére a buszokat), igaz úgy hogy: az akadályozottak továbbra is kerüljék a metrót, mert akadály-mentesítés nuku. Ártunk és qurmányunk család- & gyermek-barátsága dicsőségére.
S most hírnök jő és pihegve szól: „Hiába egyidősek a metróval, a megállókhoz vezető aluljárókat nem újítják fel”!
Ugye nem vagyok gonosz, ha megkérdezem: csak nem stadionra ment el ez a pénz is? S akkor már nagyon naiv vagyok, mert konkrét zsebekben is kereshetném! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.