Továbbra sem tudták elmozdítani polgármesteri székéből Hajdu László DK-s polgármestert. A XV. kerületben a meccs jelenleg a fideszes vereség felé hajlik. Zárt ülésen indított volna fegyelmi eljárást a XV. kerületi Fidesz-frakció az ellenzéki polgármester ellen, azonban a kerület jegyzője szerint erre nincs jogi lehetőség.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, hogy ez a gyurkovics miklos mekkora segg!!!
Meg persze kulonben is eleg regen Gyurcsanyoztak - kell egy kis emlekezteto...Gyurcsanynak nincs uldozesi maniaja, hogy az egyik DK-s fole egy masik DK-s rendeljen, belso ellenorkent?
Hajdu egy nagyon jo fej, es nem veletlen, hogy ujra megvalasztottak a keruletiek. Nagyon vagyik oda a fidesz, mert piszok jo kerulet es rengeteg emberrol van szo, egesz Ujpalota odatartozik a 62 ezer koruli lakossagaval, ott van az Azsia center es a legelso magyarorszagi Tesco es bevasarlokozpont. Iszonyu sokat lehetne razziaznia a NAV-nak, meg kulonben is...
hajdu viszont nem adja - most sem - a nevet ketes ugyletekhez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.