Orbán Viktor szerint nem az uniós pénzektől nő a magyar gazdaság, és a magyar modell egyértelműen sikeres. Ezt vallják a hozzá közel álló közgazdászok... Orbán Viktor szerint nem az uniós pénzektől nő a magyar gazdaság, és a magyar modell egyértelműen sikeres. Ezt vallják a hozzá közel álló közgazdászok is, akik úgy vélik, sikerült létrehozni egy olyan unortodox gazdasági modellt, ami stabil, hosszan tartó növekedést fog eredményezni. (Bárcsak így lenne!). Természetesen valóban nem lehet pontosan megmondani, hogy mi mekkora mértékben járul hozzá a növekedéshez, de azért meg lehet próbálni valamiféle számszerű, tényeken alapuló megállapításokat tenni a „magyar modell” sikerességét illetően. Ráadásul, ami nagyon fontos: egy kormányzat gazdasági eredményeinek megítélése soha nem lehet abszolút, mindig függ a környezettől. Egy válsághelyzetben már az is hatalmas teljesítmény, ha nem zsugorodik a hazai gazdaság, amikor pedig mindenki nő, akkor nem az az eredmény, ha nálunk is van...

Forrás: alapblog.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Minden szuper, hasítunk, száguldunk, csak a fénysebesség gyorsabb, mégis ránk köszön fentről a bányászbéka! Vajon miért?
quadrocopter
Minden szuper, hasítunk, száguldunk, csak a fénysebesség gyorsabb, mégis ránk köszön fentről a bányászbéka! Vajon miért?
papa.49
Szegény szerencsétlen csutigörény azok a ,,kurva számok,, se igazolják azt amit állít, ergo tökhülye ahhoz amit mond, na húzz a gecibe te geci !!!
kokopelli
@papa.49: ..papa ez a magyar modell ,"Matchbox"-ban,de azok csak
gurultak,mint én a röhögéstől! ;--))))))))))!
CsipkeRózsa
Ezt Orbán onnan tudhatja, hogy egy szakembere mondhatta neki. Milyen szakemberek vannak a kormányban?
Hellcat
Ja végülis megmondták, hogy az idetalicskázott 13000 milliárd EUs pénz nélkül a gazdasági "növekedésünk" előjele - lett volna...De nem az EUs pénzektől függünk Á dehogy.
papa.49
@CsipkeRózsa: Csak nézd meg milyen szabályokat ,,alkotnak a SZAGEMBEREK,, rögtön láthatod a SZAKÉRTELEM MESSZE VAN TŐLÜK, viszont feltétel nélküli SEGGNYALÓI A CSUTIGÖRÉNYNEK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.