Neki és az Alkotmánybíróságnak köszönhető Gulyás Gergely szerint, hogy rendszerváltás után nem léphetett hatályba az igazságtételi törvény.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha jól emlékszem éppen a nagy hírű bazsalackó volt akkor a AB. elnöke ezen valahogy átsiklott a dudadani !!! Azt is elfeledte hogy az akkori ME. azt nyilatkozta, ha kiterítik a kártyákat kiürül a parlament !!! Érdekes módon egyik se a KE. volt !!!
Gönc Árpád után csak egyre gyengébb elnökök jöttek, míg elértünk az utolsó kettőhöz, a siccpacához, meg a bajuszosszarhoz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezek még hazudni sem tudnak tisztességesen! Legalább néznének utána csak egy hangyafülnyit, hogy amiről hablatyolnak, hogy is történt, kik voltak a résztvevők! Úgy látom Gulyás Gergely méltó utódja lesz Kósának!
Aztán azóta már volt egyszer 4 évük, most eddig 7 évük arra, hogy elővegyék a törvénytervezetet! A jelenlegi nem létező Alkotmánynak a létező bírái biztos aláírnák.
namihami
Nahát, hogy ennek a kormánynak van bátorsága egyáltalán az Árpibácsi nevét a szájára venni. Hogy ennek a fideszes csicskaseregnek nem pállik ki a pofája már ennek a gondolatától is. Az is egy isteni csoda, hogy egyáltalán befér az ""agyukba"", persze önmagukhoz képest, egy Göncz Árpádnak még csak a neve is.
Ez kb. olyan, mint amikor a vakond mondja a sasról, hogy milyen sz@rul tud repülni.
Bár az igaz, hogy a komolyan elhatalmasodó és főleg egyáltalán nem alaptalan kisebbségi érzés furcsa dolgokat képes kihozni a szellemi törpékből.
kisrigó
Na, ezért a kijelentésért nem kap dicséretet, legalább is remélem. Úgy látszik méltó akar lenni Kósa utódjaként az ostoba álhíreivel. Jó lenne tájékozódni, mielőtt tökön döfi magát! Ám ez nem zavarja egy pillanatig sem, sajnos!
Pálinkás Pál
Gulyás...ti még Árpi bácsi cipőfűzőjét sem köthetnétek meg...az egész hordátok inteligenciája nem éri el egy cerkófmajomét...és akkor ti mutogattok arra aki már nem tudja megvédeni magát???
bencemacska
@Qqberci: ma.,14:52
Vagy még sokaknak élnek az MSZMP pártfunkci szülei!!!
Béla333
@bencemacska: 14.48
Semmi gond, jobb kétszer is látni/olvasni, mint egyszer sem a Fideszes köpönyegforgatók nevét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.