Kósa Lajos tárca nélküli miniszterként lesz az Orbán kormány tagja. A volt debreceni polgármester a "Modern városok program" irányítását, felügyeletét látja el. "Az is javítja az emberek szubjektív biztonságérzetét, hogy a migráció kapcsán felépítettük a kerítést, és nem engedünk be senkit illegálisan Magyarországra.”- mondta

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
és tényleg kivédi meg az országot tőletek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
A csalászatokra alapozott választások tétje, hogy maradunk-e az Unióban vagy továbbra is hagyjuk Orbánéknak, hogy totálisan leépítsék a jogállamot, demokráciát mígnem a végén kemény diktatúra lesz Magyarországon.
Nessy
Az ég szerelmére! Vegyen már az Unió pár ezer letelepedési kötvényt, és meg van oldva a probléma!
Klubtag
"...a jövő évi választások tétje, ki védi meg az országot"...a fidesz-kdnp kormányzás következtében egyre inkább körvonalazódó gazdasági, politikai, morális csődtől.
Klubtag
@Nessy: ...nem világos számomra, hogy hogyan oldódna meg és melyik probléma. Ha csak nem kell a kötvény mellé titkos nyilatkozatot tenni arról, hogy mely mo-i pártra fog, vagy melyekre nem fog az új "hazaphy" voksolni...
Béla333
"a jövő évi választások tétje, ki védi meg az országot"

Nem fejezte be a mondatot:
"a jövő évi választások tétje, ki védi meg az országot a Fidesztől!"

Így már rendben van!
Nessy
@Klubtag: nem rossz ötlet a "nyilatkozat"! A 75 év felettiek és az ellenzékiek láb alól eltételéért prémum járna. Esküt tesz, hogy szavazni csak és kizárólag a Fideszre fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.