Egy civil Hajdú-Biharban gyártotta az anyagot, amit - többek közt - budapesti rendőrök bevonásával terjesztett. Mindenkit letartóztattak.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség eljárást folytat egy saját gyártású tiltott teljesítményfokozó szerek kereskedelmével foglalkozó kereskedői-hálózat több tagjával szemben. Az ügynek ezidáig öt gyanúsítottja van, két rendőr és három civil személy – számolt be róla az Ügyészség hivatalos honlapja.

A jelenlegi adatok szerint az egész hálózat irányítója az egyik civil gyanúsított, aki maga is kereskedett a tiltott szerekkel, illetve másokat is megbízott az értékesítéssel (köztük a két rendőr gyanúsítottat is).

A magyar Breaking Badben rendőrök is árulták a tiltott doppingszereket

A két rendőr és a másik civil gyanúsított a tiltott szerek értékesítésével, illetve viszontértékesítésével, a harmadik civil személy pedig ezeknek a szereknek az előállításával gyanúsítható megalapozottan.

Hajdú-Biharig nyúlnak a szálak

Az üggyel összefüggésben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon is folyik párhuzamosan egy nyomozás, amelyben a nyomozó hatóság szintén több gyanúsítottat hallgatott ki. A párhuzamos nyomozás oka az, hogy az ügy rendőr gyanúsítottjaival szemben a Budapesti Nyomozó Ügyészségnek van hatásköre eljárni.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomozó ügyészei a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve a napokban közös akciót hajtottak végre, amelynek keretében több helyszínen is házkutatást tartottak, és a megalapozott gyanút alátámasztó bizonyítékokat foglaltak le.

A magyar Breaking Badben rendőrök is árulták a tiltott doppingszereket

Bár az ügyészség közleménye erre nem tér ki, tiltott doppingszereket pár napja egy ismert konditerem-hálózat egyik budapesti plázában lévő edzőtermében is foglaltak le egy razzia során.

A budapesti gyanúsítottak közül az egyik rendőr, valamint az egyik civil előzetesbe került, az egész hálózat irányításával gyanúsított férfit pedig a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tartóztatta le.

Forrás, fotók és címlapkép: Ügyészség.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
"A magyar Breaking Badben "..

nem lenne helyesebb leírni érthetően, mi is magyarul, amiben árultak? nem biztos, hogy mindenki tudja ennek a sorozatnak a magyar megfelelőjét...

ez a hülye propelleres szopatni akarja az olvasót? mire jó ez?
cs.n.
@wagabund: A Breaking Bad egy filmsorozat, az alapsztori az, hogy egy kémiatanárnál tüdőrákot diagnosztizálnak, és mivel már nem sok ideje lehet hátra, pénzt akar szerezni, hogy a halála után se szűkölködjön a családja. Van egy fogyatékos gyereke, a felesége várandós, meg akar adni nekik mindent, ezért a kémiatudását felhasználva beszáll a kábszerbizniszbe, csak aztán egyre mélyebbre rántja az örvény. A magyar címe amúgy hülyeség, azt hiszem "Totál szívás" címmel adták, mintha valami vígjátéksorozat lenne.
quadrocopter
Ó, csak a Pintér-maffia terjeszkedik "alkotmányos keretek" között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.