A férfit végül egy jobbkanyar és egy vizesárok tudta megállítani.

2017. szeptember 14-én este bejelentést kaptak a rendőrök, miszerint Domaszék belterületén egy Fiat Brava személygépkocsiba feltehetően illegális bevándorlók szálltak be. A csongrádi járőrök igazoltatni akarták vonni a már M5-ös autópályán – Budapest felé – haladó autót, azonban annak vezetője nem állt meg nekik. Az autós üldözésbe a Bács-Kiskun megyei szakaszon a helyi rendőri egységek is becsatlakoztak. Végül a sztráda 85-ös kilométerénél – Kecskemét térségében – a személyautó egy jobbkanyarban kisodródott, majd a vízelvezető árokban állt meg.

Két megyényi autós üldözéssel fogták el az ukrán embercsempészt

Hatan voltak a kocsiban

Az autóban utazó ukrán sofőr és öt utasa is könnyebben megsérült, mindannyiukat kórházba szállították. Az utasok magukat pakisztáni állampolgároknak vallották, de sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Két megyényi autós üldözéssel fogták el az ukrán embercsempészt

A 34 éves ukrán férfival szemben embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztálya. Az illegális határátlépőket kórházi ellátásukat és meghallgatásukat követően a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás, fotók, címlapkép: Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nagyon támogattuk, hogy szabadon jöhessenek át Ukrajnából a határon! Mi megjósoltuk itt, a laikus emberek, hogy meg fog növekedni az ukrán bűnözések száma...
quadrocopter
@Cicamama55: és még a nyugdíjukat is mi fizetjük!
Cicamama55
@quadrocopter: Nem tetszik, de sajnos igaz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.