Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy a Magyar Nemzeti Bank 190 millió forint fizetés kiegészítést nyújtson saját dolgozóinak az MNB Sportkörön keresztül a társadalmi felelősségvállalásra és jótékonysági célra szánt pénzekből. Ennek révén minden sportköri tag évi 120 ezer forint adó és járulékmentes támogatáshoz jut, miközben a jegybanki dolgozók lényegesen jobban keresnek, mint a közalkalmazottak és a köztisztviselők, a jegybanki felsővezetők jövedelme pedig akár a havi 5-9 millió forintot is elérheti. Mint írtuk, a sportra egészen nagyvonalúan költ az MNB: Matolcsy bankjának dolgozói chartergépen utaztak volna versenyezni a CEU-tüntetések idején Majdnem akkora MNB-delegáció vett volna részt idén májusban a jegybankosok olimpiáján, mint ahány magyar sportoló versenyzett tavaly a riói olimpián. Sőt, úgy volt, hogy chartergéppel utaznak ki Franciaországba. Már lefoglalták az utat, amikor a jegybank vezetésében valaki észbe kapott, így borult a forgatókönyv, és csak ötvenen...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Kárpát-medencében nincs semmi csoda, csak maximális büntetlenség a közpénz-szórásért!
Amikor a pofátlanság szabadlábon van!
Clavigo
Taps..."" még egyszer mondom " csak a fitymasz-proletárok kedvéért "",,,hogy ééérccsééék,,,,taps-ovésön ...oszt jó napot.
RonaGyuri
ez már nem is csak pénzszórás, ez már szabad-rablás!
kokopelli
@RonaGyuri: tatárjárás 2.0..gyujtogatás nélkül, vagy honfoglalás "2.0",de
következmény nélkül? :--((
RonaGyuri
egyébként a dologban van egy sajnos általános jelenség is: pozitívan tudom (több oldalról is megerősítve hallottam és tapasztaltam), hogy sok állami intézmény vesz drága uszoda bérleteket, amiket jellemzően a vezetők és a családjaik hasznának! =))
kokopelli
Csak nem sportlövő a Marhatolcsy! Két fegyverrel két céltáblára?
Olympiaérett! ..(e mán döfi "röfi"...O.V )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.