- Akkor most van Soros-terv, vagy nincs? - Ez figyelemelterelés, egyszerűen szükség van ellenségképre. Soros György démonizálása, vagy az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations - OSF) elleni támadás alkalmas lehet arra, hogy az ország valódi problémái helyett, mint az oktatás, az egészségügy, a szegénység, a korrupció, valami másról beszéljünk. - Hónapok óta hangoztatja a kormányoldal, hogy Brüsszel Soros tervét hajtja végre és bevándorlókat kíván betelepíteni Európába, sőt, hogy Soros mozgatja a szálakat az Európai Unióban. Ilyen befolyásos főnöke van? - Az Európai Unió legfőbb döntéshozatali szerve az Európai Tanács. Mellette ott van a döntéshozatali folyamatokban az Európai Parlament. Mindkettőben ott ülnek Magyarország képviselői. A globális menekült- és migrációs krízist nemzetek feletti szervezetek igyekeznek kezelni, mint az ENSZ, vagy az EU. Magyarország mindkettőnek a tagja.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarul hazugság az egész Soros-elleni harc amiről Orbán és bűnbandája pofázik és hisztériát kelt napi szinten. Helyette valóban a fontos és valóban a magyar embereket érintő napi problémákról és dolgokról kellene beszélni.
Rockxy
Na, ez a politikai mocsár.
Zorbán sorosozik, a népszaga orbánozik.
És mindkettő azt állítja hogy ő a tisztességes.
Mennyémá... !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.