Minden diktatúrának ellenségre és bűnbakra van szüksége. Demokráciák nem gyártanak ellenségképet, nem tesznek meg senkit bűnbakká. Ahol bűnbak van, ott diktatúra is van. A bűnbak legfontosabb tulajdonsága az, hogy ártatlan. Mások bűneit pakolják rá, és a más bűnei miatt bűnhődik. Soros György Orbán bűnbakja. Orbán bűneit kell elvinnie a pusztába. Orbán mesterségesen idézte elő a menekültválságot, ahogy azt Angela Merkel nagyon helyesen megmondta. Nem lenne menekültprobléma Magyarországon Orbán nélkül. A problémát, amely Magyarország uniós tagságának végét is jelentheti, Orbán hozta létre. Orbán senkit nem védett meg a menekültektől, különösen nem Európát, amely tiszeletben tartja a menekültek jogait. Magyarországot soha nem is fenyegették a menekültek, az első perctől kezdve nem akart Magyarországon maradni senki. Ez a tisztánlátásukat dicséri. Orbán mesterségesen hozta létre a Keleti-pályaudvarnál a katasztrofális állapotokat, és ki akart provokálni a röszkeihez hasonló...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nemzeti konzultáció egy nagy hazugságról a magyar nép pénzéből. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
quadrocopter
Ez pontosan így van, ahogy a cikk közli! Egy elmebeteg, paranoiás, skizofrén, összeférhetetlen, békétlen gennygóc átvette és a mai állapotokra módosította a nácik zsidóüldözéses módszerét a hatalom megtartása érdekében, mert ha ez emberek elfogadják, hogy a kijelölt ellenség valóban ellenség, akkor már lehet őket gyúrni a hatalom akarata szerint, egyben hatékony elterelés a társadalom valós gondjairól, amit a rezsim nem tud, vagy nem akar orvosolni, mert sok pénzt vonna el a zsebeiktől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.