Mindössze két klub hajlandó nyilatkozni az élvonalbeli labdarúgók fizetéséről: a bajnok Honvéd és a bajnokság legszerényebb költségvetéséből működő Balmazújváros.

Utóbbi vezetője, Tiba István elárulta: a legjobban kereső játékosuk havi 7 ezer eurót, azaz 2,1 milliót visz haza, de a játékosok fele 1 millió forint alatt kap. Döntetlenként 150 ezres, míg győzelemért 300 ezer forintos prémiumot osztanak.

Akár havi 8 milliót is zsebre tesznek a magyar focisták

A Honvéd elnöke, George F. Hemingway szerint a bajnokcsapatban 1000 és 5000 euró közötti havi fizetések vannak, ez alól kivétel az olasz Lanzafeme, ő ennél többet kap.

Hemingway hozzátette: a nem piaci alapon működő magyar bajnokságban az utóbbi két évben rettenetesen túlfizették a játékosokat, míg Tiba szerint nyugodtan el lehet hinni a havi nyolcmilliós utalásokról szóló pletykákat.

(444)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már csak az a kérdés miért kapják azt a rengeteg pénzt ???
Foci nincs ha szembe kerülnek a világ bármelyik csapatával a méretes ruha rögtön kinéz !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Már csak az a kérdés miért kapják azt a rengeteg pénzt ???
Foci nincs ha szembe kerülnek a világ bármelyik csapatával a méretes ruha rögtön kinéz !!!
namihami
@papa.49: Mi több, a ruha lassan már akkor is biztos, ha az ellenfél el se jön. Lassan akkor is kikapnak, ha nincs is ellenfél a pályán.
Clavigo
Nyomoronc ,tehetségtelen,, here,, szarházi,, falábú gyökerek...Hukkadék zseléreklám bohócok...MILLIÓKÉRT. ---lötyögés.,,,,,,,,és bocs,,ha valakit itt megbántottam a h.sz-al.
kokopelli
@papa.49: Őszintén,ti nem tennétek zsebre? Azokat kellene felelősségre vonni,
akik ezeket az összegeket engedélyezik!Természetesen ennek megfelelően ők is
kaszálnak!...a lényeg a stadion,mert ha az van akkor minden van! ...! ;--))
lusta
Kérdés. Megtehetik, hogy a semmiért kapjanak ekkora pénzt?
Igen megtehetik és meg is teszik.
Őszintén, Ön is tegye a szívére a kezét és mondja, én soha a semmiért nem fogok havonta milliókat felvenni.
Na ugye. Ilyen ember nincs, vagy egyszerűen csak hazudik.
Eladott Ország
Még az ötvenes évek közepén, az álamatőrizmus időszakában szállóigévé vált a mondás, Puskás Ferenc mondata: "Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci!" Jelenleg nem érvényes. Ezek nagy pénz mellett is szart se érnek.
cikicakk55
Tudjátok,mikor ilyen híreket olvasok,eszembe jut,hogy a páromnak februárban volt egy agyműtétje.Reggel 7-kor kezdték és délután 15:15-kor tolták ki a műtőből. Addig kb 15 ember pihenő nélkül állt a műtőasztalnál,tette a dolgát, a műtősök szaladgáltak,hogy minden orvosnak a keze ügyében legyen minden.Ott nem lehetett senkinek eldobni magát,mert fáradt és megjátssza,hogy megrúgták,vagy fejbe verték. Azok az emberek ott a műtőben egy ember életéért harcoltak.nem azt mondták,hogy " ugyan már! 66 éves,minek kapkodjunk,leélte élete legnagyobb részét" Mindent megtettek,hogy a műtét sikerüljön. A műtét utáni napokban is az a kevés ápolónő akik az intenzív részlegen dolgotak,ahol kb 20 frissen műtött beteg jutott 2 nővérre.tették a dolgukat,pedig egész biztos,hogy már 3 óra múlva nagyon fáradtak lehettek. Még is az összes műtéten résztvevő orvos, műtős, utána az intenzíven dolgozó nővérek,összesen nem keresnek annyit havonta,mint a focisták.Kapják a szebbnél szebb,modern,fűtött műfüves pályát,még az orvosok és a nővérek többnyire elavult,agyonhasznált műszerekkel mentik az emberek életét..Hatalmas nagy különbség van a két " munka" közt.Az idézőjel,mint munka a focistáknak szólt. A fiam is focizott elég sokáig a HFC-ben,az ifjúsági csapatban,de ott mi szülők fizettünk nem kevés ezreket azért,hogy a gyerek focizhasson. Már arra is gondoltam,hogy azért nincs egy tehetséges csapatunk,mert az igazán jó érzékkel,tehetséggel megáldott gyermekek szüleinek nincs pénzük fizetni az iskolai idő alatt a havi díjat a szakosztálynak.Így aztán a tehetősebb,de kevésbé ügyes gyerekekből lett a focista.28 év alatt már felnőtt egy egész csapatra való fiatal,de az igazi tehetségek szülei a gengszterváltás áldozatai lettek. Láttam én is jó pár tehetséges srácot,akik sírva hagyták ott az egyesületet,mert a szülők nem tudták tovább fizetni a havi díjat. sajnos ebben az országban az emberi élet, az igazi sport tehetségek,semmit nem számítanak.ha nincs pénzed,akkor dögölj meg,vagy imádkozz,hogy az orvos az...
peterkelemen
Egy fabatkát sem érnek Orbán falábú focistái.
csa-csa
tessék sörmeccset játszani a grundon kedves parazita pancser csűrhe!
quadrocopter
Így kell két botlábbal megélni a "munka alapú társadalomban"!
papa.49
@kokopelli: Én biztos nem soha nem vágytam olyan pénzre amiért nem dolgoztam meg, és nem is vagyok, voltam focista soha ...
kokopelli
@papa.49: ezt a hozzáállást a hosszú évek során "vetted magadra",mint ahogy én is!
Egy 16 éves focista még egy kicsit más!Azért tartom a vezetőket,játékoskufárokat és a
szülőket egy kicsit felelőtlennek! Én fociztam,de volt önkritikám is,ezért inkább tanultam!
papa.49
@kokopelli: Nézd én meg birkóztam a Szpariban, elég jól ment is csak egy betegség közbeszólt, így abbahagytam, inkább tanultam helyette...
Equus1
mostan akkor egy pék ennyivel értéktelenebb egy focistától? És ez a társadalmi rangsor. Mennyi vajon egy vidéki plébános fizetése, mennyi a püspöki palota fenntartása, püspök úr fizetése. Mit is adózik egy gáz- és vízvezetékszerelő, rajta keresztül a szolgáltatásra szoruló, h ezeket a parazitákat fényes módon eltartsa?

Lenin, Auróra!!! Hol vagytok?
egyvandor
"Lenin, Auróra!!! Hol vagytok?"
A fijjuk is lenini módszereket alkalmaznak.
Equus1
@egyvandor: Lenint és Sztálint nem kellene keverni. A fijúg Sztálin hű követői.
Lepényleső
...na de van is eredménye. (Állítólag a nemzeti tizenegy edzője 1,4 millió Ft-ot,-naponta. Ilyen
kiváló sikerek után bolond lenne ha lemondana?)
Desischado
@cikicakk55: Pontosan. Két éve meg kellene műttetnem magam pajzsmiriggyel, de mivel nincs egy milkóm a korszerű műtétre, mehetek a sóhivatalba. Kinlódok a megélhetésrt is, ezek meg milliókat kapnak a semmiért. Ilyenkor lenne kedvem egy jót káromkodni, ha rá állna a szám.
kukac50
Ennyi pénzért illő lenne néhány gólt rúgni.
A pályán lézengenek azért nem érdemelnek meg ennyit.
cikicakk55
@Desischado: Tudod néha egy jó káromkodás,persze ha nem hallja seni,vagy csak olyanok akik ismernek és megértenek,többet ér minden nyugtatónál. Én 33 évig dolgoztam egészségügyben és látom mi volt akkor és mi van most. Lehet szidni a Kádár rendszert,biztos rengeteg hibája volt,de a kórházakban soha nem volt gyógyszerhiány,volt mindig ágynemű,minden műszer ami akkor ismert és használatos volt minden kórházban volt elég.A nővérek létszáma és szakképesítése is jó volt.Elég beteghordó,elég nővér ápoló orvos volt.Takarítónőknek is biztosítva voltak a tisztasághoz a felszerelések. 1989-ben kb 15 éve dolgoztam az egészségügyben.Utána még 13 évig,mert akkor egy kullancs csípés miatt olyan betegség maradt vissza ami miatt nem folytathattam a munkámat. Az a 13 év épp elég volt ahhoz,hogy lássam miként megy egyre jobban tönkre az egészségügy.Nem csak a FideSS tojta le magasról,hogy miből és hogy dolgozzanak az egészségügyiek. Egyik pártnak sem volt fontos.Szép lassan tönkre mentek a kórházak,már mint az épületek,közben a felszerelések is kikoptak,de újakat nagyon nehéz volt kapni.Kérni lehetett,de kapni nem.Gondosan kiszámolták,hogy egy kórház mennyit költhet egy évben és ebben benne volt a dolgozók bére, az eszközök, a műtétekhez nélkülözhetetlen kellékek. Akkoriban lett egyre divatosabb a magánkórházak,amit a politikusok és a nem becsületes munkával pénzt kereső vállalkozók megtudtak fizetni.Nekik nem volt érdekük,hogy a nép gyógyuljon.Egyre inkább úgy éreztük,hogy egy bujtatott Eutanázia folyik az egészségügyben.Főleg a nyugdíj körüli betegek voltak akik nem kapták meg azt az ellátást,ami a hátra lévő éveiket fájdalom mentessé tehették volna.Aztán engem rokkantosítottak,de a betegségem miatt a mai napig elég gyakran kell orvoshoz járnom.Mintha egy másik világba csöppentem volna. Emlékszem láttam egyszer egy filmet Indiai kórházról.Na kb a mi kórházainkban is lassan az a szint jelenik meg.Nagyon szomorú ez.Arról a cirkuszról meg inkább nem is írok,amit 2011-ben csináltak velem a...
qxy
Most vették fel az egyik rokon gyereket. Hihetetlen mennyi a fizetése. Na de, amiken végig ment,
pl. Nem engedték focizni, mert kurva jó a gömb érzéke ezért, a döntés, ,- most te csdak elméleti oktatást kapsz fél évig, kérlek hagyd a többit is hogy érezzék amit te már tudsz. Magyarul, a Lajcsika apja egy Fideszes és kurva sok pénzt adott hogy a hülye gyerekéből kurva jó focista legyen de azt sem tudja hogy a kapu merre van na meg minek is van kettő. belőle.De a suli végén őtetetet is eladják, és nyugi lesz aki meg is veszi, mert Lajcsika apuka azoknak is ad annyi pénzt hogy a kis hülye gyerek kurva jól tud focizni.
Na tízből van egy olyan gyerek aki szeret, tud, és akar is focizni. és bele kerül a suliba.
Eladott Ország
@papa.49: tenyek.hu/tenyek/221885_huszti-szabolcs-129-millios-lakasa.html
HUSZTI SZABOLCS 129 MILLIÓS LAKÁSA
www.borsonline.hu/sport/ez-durva-2850-millio-dzsudzsak-vagyona/65528
Ez durva: 2850 millió Dzsudzsák vagyona.
Orbán: nem jóléti állam, hanem munka alapú társadalom épül ...(meg a lóf*sz)
Eladott Ország
@Equus1: frontoldal.hu/wp-content/uploads/2015/11/11264023_826487887436164_7150570022136761838_n.jpg
Itt az auróra, és a goelró terv. Russian: план ГОЭЛРО- Goszudarsztvennaja komiszszija po elektrifikacii Roszszii ( Besegít Rogán Tonyó fidelitas Ki Tud többet a Szovjetúnióról ex KISZ titkár )
papa.49
@Eladott Ország: Pontosan így látom én is a semmit kurvára megfizetik a klubok, mert igazi tudás nincs sehol, van egy-két olyan aki már tud egyenesen rúgni a labdával, az meg rögtön SZTÁR lesz, aztán találkoznak egy félig amatőr csapattal, és kikapnak !!!
Erre fizetik meg őket, előbb focizni kéne rendesen aztán lehetne tartani a markát egy kis pénzért !!! Ez a baromarcú csutigörény meg önti az ország pénzét ebbe a fosba, hát ezt kéne rögtön megszüntetni !!!
Equus1
aki szereti a focit, áldozzon rá, és a csapatok tartsák fent magukat a szurkolóik adományából, a jegyek árából, amit a mérkőzéseikre kapnak. .
Jozefina
Csak azt kéne tudni, hogy miből és milyen alapon fizetik őket, plusz kapnak ezer féle juttatást. Pl. lakás, gépkocsi, stb...
solidedge
A 8 milliót azért nem adják ingyen. A játékosnak egy meccsen maximun 5 luftot lehet rúgnia és fel kell ismerni a pályán az ellenfél játékosát.
papa.49
@solidedge: Az se mindegy melyik bal lábával rúg luftot, és szerencsére az ellenfél más mezben van mint a focistánk )))))))))))))))))))))))))))
1magyar
Honnan a F@szból veszik ezt a pénzt??? Az állam adja nekik??? Na ez megérne egy nagy tüntetést!!
A minimálbéres asztalos, villanyszerelő munkája többet ér mint ez.
csa-csa
@peterkelemen: bárkié is legyen fabatkát sem...!
Eladott Ország
@Equus1: szeptember 17., 18:37 # "Avóna" a szép, de ez nem a La Liga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.