Elkészült a Kárpát-medence lekvárja, amit Boldog képviselő azért főzött, hogy még ezer évig a magyar nemzet irányítsa a Kárpát-medencét. A Kárpát-medence lekvárja nem azt jelenti, hogy mindenkit belefőznek a Medencéből, hanem hogy egy rakás helyről hoznak szilvát, amiből nagy, közös lekvárt főznek. Az teljesen világos, hogy ez hogyan jelképezi a magyarok összetartozását, az kevésbé, hogy a lekvár, legyen bármilyen finom, hogyan fogja biztosítani a magyar hegemóniát még ezer évre az egész Medencében. Lehet, hogy adunk belőle ajándékba a románoknak, huculoknak, szerbeknek, bunyevácoknak, szlovákoknak és a többieknek, amitől ők odaragadnak és képtelenek lesznek dominálni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Jóvan, akkómá nem döglünk éhen, augusztusban kisütötték a közös kenyeret, most kaptunk hozzá egy kis szívalekvárt, javaslom decemberbe vágják le a közös mangalica disznót is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem értek a lekvárokhoz, de édesapám barátjának az édesapja, aki kiváló pálinkákat főzött arra tanított, hogy csak az épp, egészséges fáról szedett és csak azonos fajtából származó gyümölcsből készül valóban jó!
Ha csak egy kicsit is hasonlít a dolog (a technológiában akadnak párhuzamok), akkor ez nem lehet túl jó lekvár! =))
lampa laz
Jóvan, akkómá nem döglünk éhen, augusztusban kisütötték a közös kenyeret, most kaptunk hozzá egy kis szívalekvárt, javaslom decemberbe vágják le a közös mangalica disznót is...
Clavigo
De f@cc@ !! Mi meg milliárdos nagyság rendben nyomjuk a pénzt az összes elszakított területre...( kivétel Ausztria ),,,,,,Még egyszer mondom,,de fasza.
Lepényleső
Fel kellene ébredni,esetleg nőni a helyzethez,méltóan intelligens emberhez?
Mi nem áll ehhez a méltóság,az intelligencia,esetleg az ember maga?
Csizmás Kond
@RonaGyuri: A pálinkának való szilvát nem a fáról szedik hanem a földről. A fáról a befőttnek valót szedik.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: felétek! =))
Kultúrnépeknél ez nem így van!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Minden népnél így van csak a butábbja nem tudja.
RonaGyuri
Kärnten és Languedoc vidékein ősi hagyományai vannak gyümölcs párlatoknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.