Ha legalább akkora energiát fordított volna a nemzeti miniszterelnök arra, hogy művelje az elméjét, mint arra, hogy uralja Magyarországot, sőt álmában Európát, akkor tudná, Isten nem keresztényeket teremtett, hanem embereket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert Gábor György úr nem a hivatalos (copyright by Fidesz) Bibliát forgatja. Ha azt olvasná, akkor azt is kéne már tudnia, hogy a Tízparancsolatot is Jézus hozta la a Sinai hegyről.
A leghitelesebb katolikus forrás mondta: HARRACH Péter nagyész. Kell ennél biztosabb forrás?
És ezeket az új adatokat mégcsak nem is angol tudósok, de magyar politikusok derítették ki. Azok még az angoloknál is frankóbbak.
RonaGyuri
Ha Gábor úrnak nem derogált volna utánanézni tudhatná, hogy Orbán nem szokott olvasni (ha mégis megtesz, akkor sem érti), s azt is hogy - talán nem függetlenül ettől (ne feledjük az unortodoxia = nem konvencionális, a tankönyvi/szakkönyvi tudás sutba-vető) - egy sor alapfogalmat önkényesen értelmez! =))
magyarbakancs
Fideszesek az igazi keresztények (Orbán mondta térdre imára)
justhpeter
Mint megrögzött pogány mélységesen üdvözlöm Gábor György véleményét, csak arra kérem, hogy értse meg, a magyar miniszterelnök egy analfabéta, megélhetési látszatkeresztény. Tisztességes keresztény szégyenkezik ha ő mint keresztény szóba kerül. Az őt támogató "keresztények" pedig hasonszőrűek.
RonaGyuri
@justhpeter: teljes mértékben egyetértek veled, azonban engem mint megrögzött konzervatív elitistát (ja és én tudom mit jelent!!!) még ennél is jobban zavar, hogy van olyan tudatlan barom (élen a derék Gazsival) aki nem szól rá, hogy konzervatívnak merészeli nevezni magát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.