Farkas Sándor az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt, amiért ekkora összeget egyszerűen nem tüntetett fel a dokumentumban. Az ügyészség indoklásában azt is hozzátette, hogy egy fideszes politikus soha nem követ el bűncselekményt, mert ez csak a Soros György által pénzelt ellenzéki képviselők és civil aktivisták jellemzője.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Simon mennyit is nem vallott be? 200 millát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Az ügyészség indoklásában azt is hozzátette, hogy egy fideszes politikus soha nem követ el bűncselekményt, mert ez csak a Soros György által pénzelt ellenzéki képviselők és civil aktivisták jellemzője.""

--copyright by Poltpetya.
Na, most már legalább ezt is tudjuk. Ez a Polt se élt hiába, megint okosabbak lettünk.
Clavigo
@karma1: Pontosan !! Vele kellene kezdeni...és minden bedőlne azonnal,,,,szinte..
lópicigáspár
@Clavigo: Nem vele kellene kezdeni, ő kb. a 4-5. helyet nyerhetné meg. Az első számú vitya. Feltehetőleg szétesne az egész bagázs és szétmarnák egymást a koncért!

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ezek a szarfaszúak honnan szedhetnek össze milliárdokat, mert, hogy tisztességes munkával lehetetlen, az biztos!
karma1
@Clavigo: Es egyidoben azzal a vezetoszarra vetellel bele kell turni - persze kepletesen - az "also fiokjaba", ahol az osszes korrupcios uggyel kapcsolatos Tenyi, Hadhazy, Juhasz Peter, Horvath Andras es a tobbi feljelentes megtalalhato, mint el sem kezdett feljelentes...
lusta
Még mielőtt jogosan felháborodna valaki is, idéznék a szügyészség honlapjáról és akkó minden megviláglik.
˝Magyarország Alaptörvénye szerint a legfőbb ügyész és az ügyészség az igazságszolgáltatás közreműködőjeként az állam büntetőigényét érvényesíti. ˝
A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjaival szemben a jelenlegi magyar államnak nincs semmilyen büntatőigénye.
lusta
@lópicigáspár: Legyen szíves bebattyogni az első útjába esé bankba és valamilyen kölcsönt igénybe venni. Már 10 forintnál is nehézségek támadnak, de megkapja. Sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai milliárdos hiteleket kapnak bemondásra, hogy az országot kisajáthasítsák. Az egybites 300 forinto budiforradalmárok meg tapsikolva örülnek és éljeneznek, hogy már a budi sem az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.