A hitelesség érdekében. A hitelesség érdekében. Az állami hírügynökség, az MTI is beszámolt hétfőn Orbán Viktor „évadnyitó” beszédéről. Először némi magyarázat: az MTI hírei egy előfizetéssel, vagy ingyenes regisztrációval korlátozottan hozzáférhető rendszerben érhetők el, egymás után sorakoznak benne a tudósítások a magyarszéki záportározó építéséről, a madridi divathétről vagy a német-török viszályról. Természetesen az MTI is ellátja címmel az általa kiadott híreket, bár ezzel a mi olvasóink ritkán találkoznak, ugyanis ha szemlézünk egy MTI-hírt, abból igyekszünk kiemelni az általunk legérdekesebbnek, leginkább figyelemfelkeltőnek tartott mozzanatot, ami ritkán találkozik az MTI szerkesztőinek választásával. Pontban 16 órakor az MTI hírfolyamában a következő címmel jelent meg tudósítás a miniszterelnök parlamenti beszédéről: OGY – Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország Ez pont egy helyén való cím: erős kijelentés, ami elhangzott a miniszterelnöktől, tömör,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy kell tudni elegansan, finoman nagyon szaros segget nyalni...:o)))
Siklosi Norbert idejeben sem volt egy faklyasmenet, de akkor legalabb nem egy part szocsove volt az MTI
Akik ott vannak, azoknak semmi koze az ujsagirashoz - kizarolag partkatonak, mint szerte az orszagban minden vezeto - tisztelet a feher hollo ritkasagu kivetelnek.
RonaGyuri
Unalmas lenne, ha csak a külföldi hírek ferdítésével igazodnának ártunk és qurmányunk elvárásaihoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.