Nemcsak a botrányos interjút, hanem az egész eddigi teljesítményét mérlegelik.

Demcsák Zsuzsa számára komoly szakmai előrelépést jelentett az ATV-től kapott lehetőség: az addig csak reggeli műsorokban látható műsorvezetőnő itt a reggeli Start mellett ettől a héttől esténként már Kálmán Olga helyén, az Egyenes beszéd műsorvezetőjeként is kipróbálhatta volna magát.

Múlt pénteken azonban az MSZP-s Szanyi Tiborral készült interjúja nagyon furcsára sikerült: összefüggéstelenül beszélt, szemei zavarosak voltak, a súgógéppel se boldogult, és a saját jegyzeteiben is elveszett.

Ma dől el, maradhat-e Demcsák Zsuzsa az ATV-nél

Bár az adás után Demcsák alváshiánnyal indokolta az állapotát, és kijelentette, szerinte a szakmai hitelességén nem esett csorba, csatornája az eset után azonnal felfüggesztette és belső vizsgálatot indítottak a dolog kivizsgálására. A vizsgálat eredményéről a Bors információi szerint ma délelőtt döntenek, és a lap úgy tudja, Demcsáknak van miért izgulnia. A lap informátora szerint már korábban is előfordultak nála hasonló epizódok, furának is találták, miért vezethet ilyen állapotban műsort kolléganőjük.

És most mindegy, hogy a cukra esett le, migrénje van, alkoholt fogyasztott, gyomorrontása van, bármi, amitől nem lesz munkára alkalmas. Nos, azért, mert mindig pontosan, időre és összeszedetten érkezik meg a stúdióba – magyarázta az informátor.

A nyilatkozó szerint ezúttal is úgy tűnt, minden rendben van, aztán adás közben, egy reklámszünet után egyszer csak "nagy változáson ment át az állapota".

A kolléga szerint máskor is előfordult már, hogy problémák voltak a két hete munkába állt Demcsák, így most nemcsak a pénteki fiaskót, de az egész eddigi teljesítményét vizsgálják majd. A lap egyébként úgy tudja, hogy a műsorvezetőnő az adást megelőző jelen volt egy stábbulin, ami nem biztos, hogy jó húzás másnap hajnali munkakezdésnél.

Fotó és címlapkép: az ATV videójából

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Katasztrófa ez a nő! Úgy volt, hogy Egonnal heti váltásban csinálják az Egyenes beszédet, s mivel múlt héten Rónai volt, azt hittem ezen a héten a kisasszony lesz..Mást néztem. Egyszer kapcsolgatás közben láttam meg Egon kopasz fejét, de már a műsor vége felé...A múlt héten -talán hétfőn?-Balogh Szilárddal együtt kezdte vezetni a reggeli műsort, azt az önfényezést amit műveltek?! Kikapcsoltam. Azóta már azt sem nézem. Ősszel jár le a hűségidőm a szolgáltatónál, valószínű ejtjük az ATV-t! Valamikor ez miatt váltottam le a régi szolgáltatót, mert az ATV nem volt benne a csomagjában. Nagyon felhígították, nincs miért ragaszkodni hozzá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Kevesebb, mint egy eve volt az oriasi balheja ittas vezetes miatt, kitalalta, hogy le kell zarnia a vallalkozasat is, meg egy rovid bortonbunti is kinezett neki.
Ami megteheto volt az erdekeben, azt mindent megtettek erte, es vegul mint minden rendszerhu celeb, felfele bukhatott a Kovetkezmenyek Nelkuli Orszagban...
Ekkor megkaphatta ezt a fantasztikus lehetoseget - regen egy ilyen esemeny lett volna, ha valaki peldaul Vitray Tamas utan vezethette volna az altala, Vitray altal naggya tett musort, es az illeto nem hogy nem erdemelte meg a musort, de meg el sem kezdte csinalni, maris padlora tette a Nagy Nev altal kitalalt, magas nezettsegu musort...
Szegyellhetne magat, es szepen elhuzhatna a kovetkezo 20 evben, hatha addigra elfelejtik a fiaskojat...:o((((
volvós
Nemzeti Matracka !! Addig biztos alattad a talaj, amig lézerjani qúrogat, neki
csak egy telefonjába kerül, és már meg is van a döntés...aztán irány
az ov(r)ális szoba valamelyik zegzuga...a szokásos " hálaadás "
volvós
@nemkati: 9:33

Mint a viccben : Ba-szakma, vagy Neba-szakma...:-))
wagabund
@volvós: annyival egészíteném ki szavaid, hogy a hálaadás naponta több ezer munkahelyen természetes...asztalon, raktárban, állva, térdelve, otthon, ha a férj elment,stb..stb...mert a hála az hála akárhogyis hálálják...
Eladott Ország
Az lett volna még az igazi, ha Szanyi kapitány is hozza a formáját és ő is részeg, ahogy tőle megszoktuk. Akkor nagyon jól eldiskurálhatott volna két szesztestvér. Most viszont jól láthatóan fel van püffedve az arca, kezd totál alkesz külsőt ölteni. Mi a fenének kell megbízni egy önmagát teljesen lejárató celeb nőben? Rónai Egont járatják le általa, hogy abba a székbe ültetik le ezt a külsőségeiből élő nőt, ahol Egon felkészülten, profin vezeti a műsort. Gondolták, hogy nézőket nyernek Zsuzsika által? De nézőket veszíteni is lehet, mert ki kíváncsi egy ilyen hiteltelen nőre? Volt már régen is sejtésem, hogy miért és kik miatt erőltették be ebbe a székbe, de még ennek a feladatának is képtelen volt megfelelni. Beszélgessen hasonló celebnőkkel, azzal nem sok vizet fog zavarni! Én nem venném vissza. Van a háztájiban még pár okos nő, aki lehetne Egon váltótársa.
havasigyopár
Jól bemutetkozott! Nem való ez már sehova! Csak WC-s néninek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.