Embermagas növények burjánzottak a tanya mögött.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság  2017. szeptember 14 -én egy kunszentmártoni ingatlannál tartottak házkutatást. A tanya közelében lévő öntözőcsatorna partján – az elsődleges szakértői vélemények alapján – 123 tő kannabisz növényt, szárított kender virágzó ágakat, valamint a kábítószer termesztéséhez használt eszközöket találtak és foglaltak le.

Egész vadkenderdzsungelt nevelt a kunszentmártoni férfi

A nyomozók a 45 éves B. Mihályt a lakásán elfogták majd gyanúsítottként hallgatták ki, és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Forrás, videó és címlapkép: Police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iluminati
@human: Akkor az önkormányzatokat kellene leg elsőbb mind becsukni a közterületekért...
KisGenyo2
A cikk és a cím némileg másról szól. A vadkender nem tiltott és nem is kábítószer. Viszont emberünk nyilván nem vad hanem valamilyen nemesített verziót termesztett... ;-)
Ha nem így lenne, akkor a földtulajdonosok kb. felét kellene lecsukni...
human
A parlagfűből nem lehetne kábszit csinálni? Legalább akkor kiirtanák az illetékesek.
iluminati
Eről a cikkben nem írnak...@KisGenyo2: Ahogy elnézem ez nállunk is honos vadkender ha a fotó arról a növényről készűlt...az indiai vadkender nem is él meg nálunk szabadon...itt valami nincs rendben? Nádas melett termesztette??? KIZÁRT DOLOG!!! Igaz hatóanyag ebben is van de korán sem annyi mint az indiaiban...
Felhívnám ujságírókat járjanak utánna mert ennyi erővel sok embert le lehet csukni...Ez már megint túlkapás lehet!!!
iluminati
@human: Akkor az önkormányzatokat kellene leg elsőbb mind becsukni a közterületekért...
iluminati
Ahogy végig néztem a videót szerintem csak azt hitte a termesztő hogy ez az indiai...megpróbálhatta eladni igazi gyanánt...na az már bűncselekmény...de komolyan mondom röhely...
Equus1
önmagában az is röhejes, ahogy a rendőrség igyekszik fontosnak feltüntetni magát. Ezzel a kannabisz mizériával, amin a villág jelentős része már régen túl van, most fényezik magukat? Idióták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.