Kifizette egykor a Ticket Express utalványokat forgalmazó francia Edenred-et a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A francia étkezésicsekk-forgalmazó kiebrudalása a magyar csekkpiacról eddig 10,1 milliárd forintba került az adófizetőknek

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez olyan mint a pénzmosás! Igaz nekünk egy 10-esbe került, de a derék csókosok viszont kerestek rajta pár száz milliót! =))
RonaGyuri
ez olyan mint a pénzmosás! Igaz nekünk egy 10-esbe került, de a derék csókosok viszont kerestek rajta pár száz milliót! =))
Nessy
Éljen, vivát, hurrá! Remek húzás volt! Mármint a haveroknak, akik nyertek a bóton! Meg a híveknek. Nekik nem mindegy, hogy ki a tulajdonos! Sokkal kellemesebb egy "magyar offshore" társaság vagyonát gyarapítani, és magasabb adót fizetni a munkáltatóknak a cafettéria utalványért!
tudode
Mi lenne, ha a teljes ORBÁN KORMÁNY nem lejárt lemezű JOG-ÁSZ frakcióvezetőkből, szócsövekből tevődne össze??? Ha ők nincsenek tudatában, akkor ki/kik mi JOGOS, ÉS JOGTALAN?
.
Pénz, és hataloméhes, élősködő szakbarbár bagázs!
CsipkeRózsa
Egy normális országban ezt a nagy veszteségünket a haszonélvezőkkel fizettetnék ki.
papa.49
Főleg már régen elküldték volna őket a büdöspicsába, egy normális országban, de ez egy ,,kurva ország,, sajnos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.