Egy vidéki középiskolás lány a Facebookon üzent kétségbeesve és dühösen a hivatalnak, posztja fénysebességgel terjed a neten. „Utálom az egészet, amit maguk művelnek! Gyerek vagyok, fél 6-kor kelek, napi 8 órám van, vidéken élek, a legkorábbi időpont mikor 8 órával hazaérek a fél 5, ahogy sok más ezer társamnak, akiknek elegük van szintén!” – kezdi a nyílt levelét Emőke. Hangsúlyozza, nem a tanárait, hanem a rendszert hibáztatja a diákok túlterheléséért, majd végigveszi, hogyan kellene zajlania egy napjának, hogy az elvárásokat teljesítse. Ebben leírja, hogy 5-kor (amikor hazaér) nekiáll tanulni, és ez eltart több mint öt órát naponta. „Már fél 10 van. Mit tudok csinálni fél tízkor? Semmit. Sportolhatok? Találkozhatom a barátaimmal? Játszhatok a házi állatommal, akiért felelősséggel tartozom? Nem. A napom ugyanaz minden egyes nap. Minden egyes nap egy borzasztó körforgás.”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és sanyargató, népbutító oktatási rendszere.
papa.49
@peterkelemen: Nem kellenek olyanok akik maguktól is tudnak gondolkodni, nekik olyanok kellenek, akik mint a robotok dolgoznak, nem lázongnak, és alázatos mosollyal fogadják a nekik vetett alamizsnát !!!
quadrocopter
Ezek a gyökerek másokon próbálják ki azt, ami nekik hiányzott és azért maradtak gyökerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.