Kávézacc dilemma keletkezik nap mint nap, sőt naponta többször is. Kidobjam vagy ne? Mi legyen a haszontalannak tűnő kévázaccal? A javasolt döntés: ne dobjuk ki! Kávézacc még egyszer kávé készítésére nem alkalmas, sőt kifejezetten rossz ötletnek bizonyul. Az ízekből csak a visszamaradókat érzékeljük, a keserűség és a savasság dominál. Viszont a kávézacc másodfőzéséből jó alapanyag keletkezik bizonyos sütemények elkészítéséhez, ahol csak sima vizet ír elő a receptúra és az adott sütemény ízvilágába belefér a karaktere.
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás