A miniszterelnök-helyettes a Soros-ideológiát és a brüsszeli bürokráciát nevezi meg felelősként.

Semjén: migránsok inváziója fenyegeti a létünket
Fotó: MTI

Magyarország és Európa is a migránsok inváziója alatt áll, létünkben vagyunk fenyegetve – mondta Semjén Zsolt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége országjáró kerekasztal-beszélgetésének sajószentpéteri állomása előtt tartott sajtótájékoztatón szerdán.

A miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke úgy fogalmazott:

Afrikából, Ázsiából akár milliók kelhetnek útnak Európa felé, "részint a Soros-féle ideológia készíti elő elindulásukat, uralva a brüsszeli bürokráciát, akik teljesen tudatosan akarják megváltoztatni Európa és Magyarország etnikai, kulturális, vallási arculatát", anélkül, hogy erről megkérdezték volna az embereket.

Szólt arról is, hogy "ha egyszer muszlim tömegek telepednek le" Magyarországon és az Európai Unióban, "többet tőlük megszabadulni nem tudunk".

A megoldás eleve az, hogy nem szabad beengedi a gazdasági menekülteket – jelentette ki, majd hozzátette: világosan meg lehet különböztetni azokat, akik politikai, etnikai, vallási ok miatt kénytelen az életüket mentve elhagyni országukat, ugyanakkor ennek az áradatnak az óriási hányadát olyanok teszi ki, akik nem az életükért menekülnek, hanem egy jobb élet reményében.

Csak a szokásos érvek

A világ összes szegény emberét sem Európa, sem Magyarország nem tudja befogadni, mi több, az iszlám tömegek nem tartják tiszteletben az európai civilizációt, a hagyományokat – hangoztatta a politikus.

Semjén felszólította Brüsszelt, ne magyarázza meg, hogy kiket engedünk be, "soha nem írtunk alá az Európai Unióval olyan megállapodást, amelyben átengedtük volna nekik a szuverenitás legfontosabb elemét, azt, hogy mi magunk határozhassuk meg, hogy kivel akarunk együtt élni".

A miniszterelnök-helyettes kitért arra is, hogy Magyarország nem akarja megmondani sem a németeknek, sem a franciáknak, hogy kivel éljenek együtt, "ha akarnak, éljenek együtt az iszlámmal", ugyanakkor a magyar kultúrának és civilizációnak nem része az iszlám, "Magyarország keresztény ország Szent István óta, és nem akarjuk, hogy az ország kalifátus legyen".

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A magyar nép létét Orbán és bűnbandája fenyegeti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Semjén: migránsok inváziója fenyegeti a létünket"
A létünket az a hülye idióta keresztény mázzal lekent politika fenyegeti amit maguk művelnek miniszter helyeztess úr.
Tömjén füst mögé bújva annyit lopnak ,és hazudnak amennyit nem szégyellnek.
Mióta maguk regnálnak hány millió embert tettek tönkre ez a kérdés elvtárs?
tudode
Olyan népszerű a KDNP, hogy még DALRA IS FAKAD A NÉPI MŰVÉSZET!
.
Vidáman kell tönkremenni úgy a NÉPNEK, mint a nyuzgálódóiknak.
.
Csak azért, hogy tudják:
.
Baszódjál meg KDNP!
www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk
.
Apa Zenél: Megbaszódtál KDNP!
www.youtube.com/watch?v=2hGEMFeLFFs
.
Ez igen, vagy mégsem, vagy mi van, mi lesz EZEKKEL???
kokopelli
@magyarbakancs: Ez a köcsög tetű,úgy vigyorog "fel" a fönökére,mintha éppen
most kapott volna tőle altesti gyönyöröket! Vagy csak a "csuhás térdre"-t gyakorolták?
Nincs szebb mint a "férfiszerelem",ha már ministránsok nincsenek?...ugye kath.
spermahajderek? :--((
namihami
Vajon a Fidesz és társai tényleg nem is érzékelik, hogy lassan bármit bejelenteni Tömjénnel, Rizsasziszivel és hasonszőrű társaival, az bizony roppantul kontraproduktív?
Vagy a fidesz-szavazó és hasonló szintnek nem is szabad egy bonyolultabb személyt a köztudatba bedobni? Az csak összezavarná őket? Éreztetnék velük a szellemi ""nívójukat"" és nem szeretnék őket az urnától elriasztani?
Fradigege
Mágnesként vonza a Tesco a migránsokat, mert hiány van az árufeltöltések szintjén. 90.000.- igen motiválja a muzulmánt. Nem érdekli őt az osztrák spar-os 1500.- euro. Nem adok az 1294 fős kvótának, de azok közül 110% már másnap nyugaton heverészik. Addig ezek fűrészelik a fingot. A zsírmore pedig hegedűli a baromságait. Akkor ugasson a zsóti gyerek, ha ingyen is ebben a bűvöletben ejakulálna. Mert mindenki tudja, hogy ezért zsíros összeget vesz fel, amit mi teremtünk elő neki. Ingyenélő. Dumálni én is tudnék ennyiért.
Forgatják a rostát szorgos angyalok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.