Százszoros mennyiségű homeopátiás altatót vett be Dr. Novák Hunor a Mokkában, hogy így bizonyítsa, a gyógyszer egy blöff. 

Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert

(Fotó: YouTube/TV2Magyarország)

Mint megírtuk, a héten az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testületének (EASAC) azt az állásfoglalást közölte, hogy a homeopátiás készítmények bármilyen állítólagos hatása csak a placebohatással magyarázható, sőt, e szerek kártékonyak is lehetnek.

A témával sok médium foglalkozott a napokban. A TV2 Mokkában Dr. Novák Hunor, aki korábban nyílt levélben ment neki Schobert Norbinak, mert azt állította, hogy citrommal és szódabikarbónával le lehet győzni a rákot, most Dr. Gelléri Julianna fül-orr-gégész, homeopátiás orvossal vitázott.

A doktornő szerint a homeopátia valójában informatikai terápia, a hatóanyagok működését pedig a kvantumfizikával lehet a legjobban elmagyarázni. Novák Hunor erre előhúzott a zsebéből egy üvegcsét és azt mondta:

„Ezt tegnap vettem egy kifejezetten homeopátiával foglalkozó gyógyszertárban, személyre szabottan a legerősebb altatószert kértem. Ebből néhány szem a napi adag. Kérdeztem, mi történne, ha véletlenül fél üveget megennék, mondták, hogy abba belehalnék. Úgyhogy ezt a százszoros mennyiségű altatót most megeszem..."

A jelenet 6.40-től látható a felvételen.

Novák azóta a Facebookon számol be állapotáról, mint írja: "várja a halált".

(hvg.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ez a gond hogy kiváló orvosok is átálltak a sötét oldalra! Homeopátiás cuccokat adnak el idegbetegeknek - mondván, ez majd segít! Szerencsétlenek meg be is veszik - szó szerint...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Elmeletileg mindenki meg fog halni, ezt eddig meg senki sem kerulte el... Akkor most mi van, Hunor? Legalabb kertel az uzletben homeopatias elenkitoszert? Vagy csak egy kis coffeines kavet fogsz inni?
Na, a facebook oldaladon csak ezt az alapvideot lehetett latni, es semmifele "helyzetjelentesed" nem jott le...
Ha nagy hirtelen elhunynal, akkor a homeopatiasok azonnal elhagynak a hivatalos orvosokat...
Equus1
Novák Hunor a kvantummechanika törvényei szerint köztes állapotba került, ezért rá éppen nem fog hatni a csodaszer... Persze, más lenne a helyzet, ha szenteltvízzel itta volna meg és közben elmond egy-két miatyánkot.
Aki Én
Éppen ez a lényeg. Ha túladagolod sem életveszélyes. Rossz infót kapott a gyógyszertárban. Szemben a gyógyszerekkel.
Ennyire azért nem kellene harcolni a homeopátia ellen, mert mindjárt gyanús a dolog. Tán mégiscsak hatásos?
A környezetemben számtalan eset igazolja, hogy az.
Ez már olyan Súbert Norbis erőlködés.
r2d2
Ez a gond hogy kiváló orvosok is átálltak a sötét oldalra! Homeopátiás cuccokat adnak el idegbetegeknek - mondván, ez majd segít! Szerencsétlenek meg be is veszik - szó szerint...
eszegfu
Vágó István és társai 2011. febr. 5-én Bp-en, Szegeden és talán Székesfehérváron 50-100-szoros homeopatias nyugtatókkal "tuladagolták" magukat... ma is élnek.
Rockxy
Egy orvos, aki szélmalomharcot vív a tudomány nevében egy speciális anyag ellen.
És azok ellen, akik ettől az anyagtól, vagy a placebo hatástól meggyógyultak és hisznek benne.

Végülis ez mindegy, hogy a placebo, vagy az információ hatása volt eredményes.
Azért merte bevenni a bogyókat, mert tudja, hogy nincs benne hatóanyagnak nevezett valami.
A homeopátia információs hatású. Tudomásom szerint az angol királyi család régóta igénybe veszi. Nem mérgezik magukat őfelségék ha nem muszáj.
Igazuk van! :)

Ebben a valóságban a newtoni és a kvantum fizika egyszerre van jelen.
Az egyik látható, a másik nem annyira. :)
De már ez is árnyalva van, mert a newtoniban is vannak láthatatlan elemek.
Például az áram, vagy akár a levegő, amiknek a hatását érezzük de nem látjuk "őket".

Visszatérve a homeo-hoz, nem kéne ez a károgás, mert tudok olyan esetről, amikor az életunt manus gyógyszerrel akarta kinyírni magát. Rendesen túladagolta, minden tisztességes ember belehalt volna, de ő túlélte.
Már a gyógyszerekben sem lehet megbízni. :D
vukkocska
Csak ne nyitott szájjal, és csámcsogva rágta volna össze :-D
idppp
@Aki Én: Hogy ez mekkora baromság! Inkább hisznek a sarlatánoknak, mint azoknak a nagy tudású orvosoknak, akik bebizonyították a homeopátiáról, hogy nem jó semmire, ill. helyenként ártalmas! A hülyeség határtalan! Az ilyen sötét emberektől mit tanulhatnak a gyerekei, unokái? Ha már valaki ennyire ostoba, ne kiabálja ki, próbálja palástolni a saját szellemi csököttségét! A család szégyene...
qxy
Hunor te nagyon állat. azt sem tudod mi az te gyökér. Miért nem arrol beszélsz hogy " orvosi műhiba, túl adagolás téves kezelés, gyógyszerek mellék hatása egyéb faszságok amit az orvosok tettek, tesznek és tenni fognak arról is beszélj. kívánom hogy legyél olyan állapotba amire azt mondják a kollégák hogy " Itt az orvos tudomány nem tud segíteni. Érdekes a hozzád hasonló gyökerek mind meg tapasztalja mekkora hatása van. De azt kell mondanom, Igazad van. Ha doki lennék én is tűzzel vassal harcolnák hogy a természet gyógyászat az nem ér semmit. Mert kurva nagy szarba vagytok amikor egy epilepsziás meg gyógyul ugye?
A tény.- Te kis buta . Amit te nem tudsz , az nem azt jelenti hogy nem jó vagy nincs. Csak te vagy a korlátolt barom.
Tény hogy jó az orvos tudomány és kell is az. De ugyan ez van a természet gyógyászattal is és ebbe bele kell nyugodnod. mert ha nem nyakon baszlak egy szenzibillel úgy hogy ott is ugrasz ahol nincs is árok.
qxy
@idppp: Tudod, ez is egy néző pont.
a tény. pld. Cukor betegség. Mit mond a doki? " Életed végéig szedni kell, vagy szúrni kell.
a valóság, ott van a természetben. csak le kell hajolni érte. Hogy mi az? a pitypang szára. az egyetlen szer amitől nem leszel cukros. ENNYI" . Na de ha sok gyógyszert eszel attól is meg halsz ugye? ha sokat eszel ebből a pitypangból attól is. Ha tudod mit kell tenni akkor gyógyít ha nem akkor méreg.
Ezért a válasz, nem értem azokat akik nem tudnak semmit és ostobaságokat beszélnek . Mit tud tanulni a gyerek az ilyenektől.
Mi lenne az orvosokkal ha kapna egy zacskó akármit és megissza, beszedi, megeszi és meg van gyógyulva. Kurva nagy szar lenne mert nem lenne beteg ember. De meg nyugtató hogy az orvostudomány áldozatai sokkal többen vannak mint a természet gyógyászatnak. Csak ők ki tudják magyarázni és rá fogják a betegre.Tudod ez olyan mint a gomba. Finom, de ha nem tudod melyik a jó , akkor az méreg.
Hogy tévedés ne essék. Én sem szeretem a sarlatánokat akik minden szart adnak mert azt mondják értenek hozzá és szarabb lesz az ember. De kurva sok az okos ember. Pld. két hét alatt meg tanítják a talp masszírozást. Meg kérdeztem nem egy oktatót. Tudtad hogy a talpon vannak olyan pontok is amivel halált is lehet okozni? Egy sem tudta. De oktatják, mert kapott egyy fecnit amin le van írva hogy ért hozzá. Na ez a kibaszás. és ez csak az ember talpa. El sem tudjátok képzelni mi mindenhez kell érteni annak aki jól csinálja?az nem is hírdeti nem reklámozza tudását, mert azt aki akarja, és szeretné, " szeretné" az meg keresi.ilyen eccerű a dolog.
qxy
A másik kedves Hunor. Ezzel nem jó viccelni hogy várod a halált. Mert vannak olyan praktikák is amivel el is jöhet a halál hamarabb mint gondolod. Csak kérdezd meg az orvos társaid, mit tudnak pld, a Spontán égésről? Mai napig nem tudják hogy mi okozza. De sok van amit csak sejt, vagy vél az orvostudomány.
qxy
Kis apróság amit nem tudnak a dokik és nagyon természetes.
A köles több mint 10 000 évvel a rizs bevezetése előtt a kínaiak legfőbb terménye volt.

10 dkg köles összesen 550 mg kovasavat tartalmaz, ami egy szilícium-vegyület, fontos szerepet játszik a csontképzésben, a kötőszöveteink rugalmasságát és ellenálló erejét fokozza. Ezen kívül sok más ásványi anyagból is bőségesen tartalmaz ez a gabonaféle: vas, magnézium, foszfor, kálium, cink… és még sorolhatnánk.

Jótékony hatások:

– könnyen emészthető, az egyetlen lúgos vegyhatású gabona.
– a köles gyakorlatilag gluténmentes termék, ENNEK ELLENÉRE a kölesből készült termékeket csak akkor fogyaszthatják a lisztérzékenyek is, ha garantálni tudják, hogy a termékek semmilyen módon nem szennyeződhettek gluténnel!
– a magas kovasav tartalom eredménye a friss, sima bőr, ragyogóan egészséges és erős haj.
– mivel a kovasav növeli a szövetek rugalmasságát, érdemes rendszeresen fogyasztani a következő betegségek bármelyikében szenvedőknek: a kötőszöveti gyengeség, visszeresség, aranyér, porckorong sérülések, tartási problémák, vérellátási zavarok, szédülés, fáradtság, ekcéma, ízületi sérülések, ízületi gyulladások, és allergiás panaszok esetében.
– a kovasav a fluorral együttesen gondoskodik az egészséges fogakról és az erős körmökről.
– magas B-vitamin tartalma miatt kiemelkedően jótékony hatást gyakorol az idegrendszerre.
– magas vastartalma miatt (10 dkg-ban 6,8 mg vas van) vashiány okozta vérszegénységben hatékony lehet a fogyasztása
– a kölesben gazdagon előforduló kovasavnak köszönhető, hogy megakadályozza az érelmeszesedést és visszaadja az elváltozott erek rugalmasságát, javítja ezzel a vérellátást és normalizálja a magas vérnyomást. Egyúttal a kovasav megállítja az erek további meszesedését.
– a népi gyógyászatban a szem és a lép gyógyszerének is tartják, de vércukorszint-szabályozó, immunerősítő és rákmegelőző hatása is ismert.
De ne ess túlzásba!

A fentiekben részletezett érvek a köles mellett...
qxy
Na meg ne mondja senki hogy amikor láttam az epilepsziás rohamba vonagló emberkét és fél perc alatt fel kelt és azóta,( több mint húsz éve nem volt rohama) Hogy rosszat tettem vagy nem jól csináltam.Kérdezd meg a dokit mi az orvosság ellene? mit mond?
szaboria1
@qxy: Érdekes 7 órája nem ír semmit sem magáról. Lehet, hogy azóta átment medvébe és húza a lóbőrt.
Rockxy
@qxy: Köleslisztből lehet kenyeret sütni?
És elképzelhető, hogy ha a köles lenne az alap gabona a búza helyett, akkor mindenki egészségesebb lenne?
Tudom hogy erre pfújolnának ma sokan, de ha a többezer éves hagyomány a kölest díjazta volna, akkor meg a búzára haragudnánk. :)
qxy
@szaboria1: Csak nem? azért senki nem szeretné a halálát jo jo buta a gyerek de alakítható.
Kibaszás lenne ha kicsit meg murdélna és az orvos tudomány nem tudna segíteni csak a hókuszpókok. . Na az lenne a ciki a sok dokinak de ne adja az Isten.
qxy
@Rockxy: Hozzávalók:

200 g kölesliszt
30 g lenmagliszt
30 g kölespehely
40 g chiamag
20 g lenmag és kb. 2-3 g a szóráshoz
15 g psyllium – útifűmag héj (2 evőkanál)
500 ml langyos víz
5 g szárított élesztő
1 teáskanál só (8 g)
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 50 °C fokra.
Egy sütőtálat pár csepp olívaolajjal enyhén olajozzunk ki, majd szórjuk ki egy kevés kölesliszttel, éppen csak annyira, hogy hajszálvékonyan befedje.
Egy mérőedényben mérjünk ki 500 ml langyos vizet, majd adjuk hozzá a két evőkanál psylliumot és keverjük el jó alaposan, majd hagyjuk, hogy a psyllium megkösse a vizet és zselé állagúvá váljon.
A száraz hozzávalókat keverjük össze, majd kézi mixer dagasztókarral, kis fokozaton kezdjük el összeállítani a tésztát úgy, hogy fokozatosan hozzáadjuk a zselé állagú psylliumot és az olívaolajat. Kb. 5 percig dagasszuk. Ezután kezünkkel formázzuk „tégla” vagy ovális alakúvá (sütőformától függően) és tegyük bele az előkészített formába.
A tésztát egyengessük el, majd szórjuk meg egy kevés lenmaggal.
Egy éles kést enyhén nedvesítsünk be, majd vágjunk vékony barázdákat a kenyér tetején.
Az így előkészített kenyeret helyezzük a sütőbe és kelesszük 60 percig 50 °C fokon.
Ezután vegyük ki, enyhén nedvesítsük be a tetejét és süssük tovább 20 percig 220 °C fokon.
Ha elkészült, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Ha előző este elkészítjük, konyharuhával takarjuk le, hogy ne száradjon ki.
cs.n.
@qxy: 17.15-ös hozzászólásodra: Minden gyógyszer lehet méreg, és minden méreg lehet gyógyszer, csak a mennyiségen, és az alkalmazásán múlik. Van egy skála, amin különféle anyagok mérgező mivolta van felsorolva. A víz is szerepel rajta, persze nem olyan értelemben, hogy belefullad valaki, hanem hogy túl sokat iszik belőle. Mindenből van halálos dózis, még vízből is, csak a mennyiségek változnak.
Equus1
@qxy: mit szedsz, ami ilyen szófosást okoz?
glorianna
Régi kedves orvos barátunk - arra a kérdésünkre, hogy miért ír elő homeopátiás kezeléseket, amikor maga mondja, h sarlatánság az egész - mondta: van a "betegeknek" egy csoportja, amelyik apró, magától is gyógyuló, inkább csak kellemetlen, mint veszélyes panaszokkal fordul orvoshoz, de ha azt hallaná, hogy aludjon egy jót és/vagy fogasszon több folyadékot, akkor mélységesen felháborodna, hogy nem veszik komolyan. Nos, ő az ilyenek "betegeknek" javasolja a homeopatikus szereket. Magyarul: aki ért hozzá, az a hipochondereket "kezeli" a csodaszerekkel - azok nem ártanak.
Más: a kvantumfizikát hagyni kéne azoknak, akik értik is, miről beszélnek. Alighanem a newtonit is, legalábbis nekem itt az jött le, h azt sem érti mindenki, aki hivatkozik rá.
Equus1
@qxy: 20.10 jártam Kijevben. Apám miatt nagy volt a tisztelet - hát, nem is illetett, az igaz. Első éjszakára nem engedtek szállodába. Reggelire vmi barna trutymót kaptam, barna, szikkadt kenyér, vaj, Beluga kaviár, szalámi, vodka (természetesen). A barna trutymóról kiderült, h köleskása. Kurva finom volt. (talán a vodka is tette). Azóta sem ettem.
Kijev viszont csudaszép... még Debrecentől is nagyobb - komolyan! :).
a helység kalapácsa
A reiki is egy működő csodagyógyítás, DE NEM MINDENKI SZÁMÁRA.
Az egyik rákost meggyógyítja, a másikat nem.
Ezek szerint a kozmikus energia is válogatós.
Engem meggyógyított (nem rákból, de súlyos, műtétre szorulóból), míg másokat hasonló problémával, nem.

De már régóta kerülöm, mert közben megtudtam, hogy a "rejtelmes erők" bár működnek korlátozottan, de nem jó forrásból erednek.
Egyszer(!) a hitgyülibe is voltam, mert kíváncsi voltam (most is kíváncsi vagyok, az nem változott), és az akaratom ellenére tényleg a padlóra kerültem (szó szerint) az érintés után.
Persze semmi nem változott, csak azt akartam elmondani, hogy működik tevőlegesen a gonosz energiája a világban, ami valamilyen szinten valamilyen jóra is képes.
Vagyis nem feltétlenül csak azok a sátánisták, akik úgy néznek ki, mert "maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává. Nem nagy dolog azért, ha az ő (sátán) szolgái is átváltoztatják magokat az igazság szolgáivá; a kiknek végök az ő cselekedeteik szerint lészen."

Ó, ha tudnátok, hogy ez mennyire kemény történet...

"Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak."

Bezony, skacok.
Ez a világ egy dologról szól (sok dolognak látszik, de csak egy dologról szól):

Ne tudj istenről.
Ha tudsz is valamit, ne keresd,
Ha keresed is, ne találd meg.
Ha meg is találtad, kezdj el kételkedni benne.
Ha már kételkedsz benne, hagyd el.
Ha már elhagytad, utáld meg.
Ha már megutáltad, harcolj ellene.

www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
a helység kalapácsa
Azt tudtad, hogy minden országot, és a vezetőit (persze a tudtukon kívül) egy hatalmas démon irányít?
"Nekem most újra harcolnom kell Perzsia vezérével, és ha abból a harcból kikerülök, a görögök vezére következik." - Ez az angyal nyilván nem emberekkel harcolt, hanem az ország vezetői felett bábáskodó démonokkal.
Isten megengedi egyelőre mások viszonylagos hatalmát, de ha túl messzire mennek, akkor angyalokat küld, hogy megfékezzék őket.

Ott vannak a skandináv országok, akik gazdagok, és a legboldogabbak minden listán - de kirívóan magas számban nem hisznek Istenben!
A cél szentesíti az eszközt.
És csak egy cél van - és Sátánt csak egy cél élteti.
A skandinávokat a pénzel, a muszlimokat a koránnal, a kereszténységet a katolicizmussal és a megosztottsággal (több, mint 60 ezer keresztény felekezet van, akik nem értenek egyet egymással ugyanazon Bibliát olvasva...), és a többiek is mennek a levesbe valamilyen módon elkápráztatva, félrevezetve, mert "az egész világ a gonosz hatalmában van".
Ez ilyen egyszerű... ez ilyen bonyolult... ez ilyen bonyolultan egyszerű.

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/130594_izlandon_mar_egyetlen_olyan_25_ev_alatti_fiatal_a
a helység kalapácsa
Istenben hívővé akarsz tenni embereket?
Ültesd fel őket egy zuhanó repülőre.
eszegfu
@qxy: tegnap 17:00 Már ne is haragudj, de szerintem Te kissé kevered a természetgyógyászatot a homeopatiaval... mig az elsőnél a természetben található "füvek" gyógyitó hatását "élvezhetjük", addig a másiknál az egész embert "vizsgálja" -- lelki és testi bajait -- és az erre bevett szerek (melyet a doki is látványosan magába döntött) nem tartalmaznak sem gyógyszert, de még gyógyhatásu növényeket sem, csupán viz és cukor keveréke. Én hiszek a természetgyógyászatban, de a homeopatiában nem.
qxy
@eszegfu: Tudod, nagyon is kötődik a természet gyógyászat a homeopátiához. de lényegtelen. A doki az mondja azt amit akar én meg azt ami jó ..
A lépések. első, Radiesztézia. Miért fontos? hogy meg tudd mi a baja és mi okozza ez a leg fontosabb. ha meg van a baj, jön a homeopátia vagy valami más . ami " Meg szünteti a betegséget és annak okait.Ez egy olyan össze tett dolog mintha a doi a kis sebet beköti az ujjadon közbe megy világhírű agy és ér sebész. de ahhoz is ért hogy bekösse a kis sebed. Ilyen ez a természet gyógyászat is.
qxy
@a helység kalapácsa: Én is meg kérdeztem Rejki nagy mestereket , mert küldik ide oda a sok energiát. Na a kérdés. Mi vana akkor ha te küldesz egy rákosnak én meg gonosz vagyok és valakit meg akarok épp halasztani és küldöm a rosszat . Meg tudsz gyöződni arról hogy amit te küldesz a beteged azt is kapja meg? A válasz nem. Erre nem is gondoltam Mi a megoldás? van de ezt azért ide nem akarom leírni mert nagyon hosssszú
Hit gyülekezetbe engem is le kurrogtak eccer. a tény, . -hallás károsúlt gyermek,főle rendbe jött. Meg tidták. Na ekkor van az hogy a vallásos közösség, ha nem tudja csinálni és szeretné, de akkor sem megy akkor az a válaszuk, .- áááá ez az örrrrdög műve. A lófaszt. Kérdeztem. Mit tett Jézus a sántával, a vakkal, bénával? Jött is a válasz.- rá tette a kezét,... Na, Mi is van a szent írásba:? Maga képmására teremtette az embert, vagyis téged is meg engem is. vagyis ne mond azt hogy bennem nincs egy kis darab Jézus. és te nem vagy hivatott arra hogy ezt állítsd rólam.Kérdez meg a süket gyereket rosszat tettem neki? Ha a te gyermekeddel tettem volna? meg szidnál vagy hálát adnál az Istennek hogy megismertél???
Qqberci
@qxy: Kovasavat tartalmaz és mégis lúgos vegyhatású? Ez már magában kész csoda...
qxy
Na. de nem vagyok természet gyógyász , homeopata rejkis sem. Nem tudom. De amit tudok, nem tudom honnan tudom. csak úgy jön. Amikor egy Táltos tanfolyamon részt vettem és szó volt épp a homeopátiáról, akkor döbbentem rá hogy ,jé, ezt tudom csak nem tudtam hogy ez a neve.Amúgy egy gerinc műtétesen alkalmaztam.Honnan tudtam mit hogy kell és rezgés szám?? Nem tudom, de amikor kellet, meg csináltam. és így jön sorba ha segíteni kell. Nevessetek ki ha akartok, Ha még szóba hoznám a Fantom sebészetet. Hogy kiakadnátok. "
qxy
Na meg a dokik. kiírtanák a parlagfüvet? mi is a rendes neve?mire is jó az Ambrózia? Ki a sarlatán?
eszegfu
@qxy: tegnap 16:55 Szerintem meg éppen az a lényeg, hogy a természetgyógyászok a szinte "vadon" termő bogyók, gyökerek, levelek gyógyitó hatását tudják és az illető betegségre igy tesznek javaslatot.
A homeopatiás késziteményekben pedig NINCS SEMMI! Kötekedés nélkül kérlek: 1-2 mondatban ird le mi az összefüggés a kétféle módszerben szerinted.
Csizmás Kond
Aki ilyen szemfényvesztő módszerekkel próbál bizonyítani akár börtönt is érdemelhet.
A homeopátiás kezelés és az úgynevezett homeopátiás szereknek legtöbb esetben semmi közük egymáshoz. Míg a kezelés valós alapokon működik addig a szerek csupán üzleti fogás, legtöbb esetben átverés.
qxy
@eszegfu: Tudod, azért nem hatásosak ezek a homeopátiás szerek, mert aki készíti, árulja, nincs tisztába azzal hogy mit is kell tenni.A lényeg.Bejön a beteg mondja a panaszát. Első lépés. a radiesztézia. Meg nézni, esetleg nem e az ágy az ami rossz helyen van vagy az a szék, munka hely asztal mellett, ahol több időt is el tölt.Ha ez meg van, akkor a betegségnek, a fálydalomnak is van rezgés száma és színe.Ha ki van mérve a beteg , pld. a háta fáj.meg keresni a fájdalom rezgés számát és akár a tiszta víz is ha rá van hangolva a fájdalomra, csak akkor hatásos a homeopátia.Az hogy be megyek a boltba és fáj a hasam, ez a tasak meg arra jó, az nem ér semmi. Épp ezért a kedves Hunor ha azt itta volna meg aminek be van állítva a rezgés száma akkor már rég siratná a család.és a lényeg, hogy ha valaki ezzel foglalkozik, akkor a kezdettől kell indúlni és nem csak én ehhez értek. Aki így csinálja az nem tud eredményesen és hatásosan gyógyítani. Adhatok én hátgerinc sérvre akár milyen homeo inni valókat ha a beteg egy víz érbe fexik és reggel felkel és azt mondja.- bazzeg, tegnap jó volt, de ma ugyamn úgy fáj a hátam. nem jó ez a szar. és igaza van így nem is jó De ha kifekteted, jöhet a kezelés.Ja, nem is kell el menni. mert ha igazán értesz hozzá, elég a teljes neve és meg tudod az asztrált testen nézni mi a baja.Fura mi? és így szorosan kapcsolódik a természet gyógyászat a masszírozás, a homeopátia a szellem gyógyászat a csont kovácsolás, fantom sebészet és sok más ami már nagyon magas szinten van.Tudnod kell, azt hogy mi az ami leg hatásosabb a betegnek hogy minél előbb meg gyógyuljon. Ez nagyon összetett dolod és akkor hatásos ha mindenhez értesz. Na ezekből van kevés.
El mesélek egy esetet. Fantom sebész Eu találkozó. sok " okos ember. Az egyik hallgató, rosszul lett és elájult. ( Na most életben lehet alakítani emberek) Három szék össze tolva és sorba,.- engedd, majd én, engedd majd én. így egy félórája. és semmi. Oda lép egy fazon, kopott zakóba, mutató ujjával oda nyúl...
maci0427
Ez egy ékes bizonyítéka annak,hogy a Homeopátia egy nagy kamu ! Placebo hatás !!! Ez van,tettszik vagy nem !
maci0427
@Aki Én: Ha rákos lesz valaki a családjában,akkor se kérjen gyógyszert,hanem csak valami hómeós féle szart ! Sokunkat a gyógyszer mentett meg eddig a rákhaláltól...De mindenki azt csinál az életével amit csak akar ! Áááá! Ha migrén gyötri marhára,akkor se gyógyszert vegyen be,hanem homeos xart !
eszegfu
@qxy: Tegnap 16:21 Igazán rendes vagy, hogy hosszasan kifejtetted a homeopátiát. De sajnos a kérdésemre nem kaptam választ... azaz szerinted milyen összefüggés van a természetgyógyászat és a homeopátia között... hiszen ez 2 féle dolog, vagyis nem azonos, max. egymást segitik!!
"Igazad van. Ha doki lennék én is tűzzel vassal harcolnák hogy a természet gyógyászat az nem ér semmit." (idézet Tőled) állitásod nem igaz az itt szereplő dokira, mert ő homeopátiás szert vett be. Az meg igazán furcsa számomra, ahogy valami olyasmit irsz, hogy a beteg fájó részeire "hangolva" -- rezgés számát megkeresve -- még akár a tiszta viz is hatásos. Na ebből érzem, hogy a nálunk kapható szerek csak átverések, hiszen ezek egyetlen betegre sincsenek "hangolva". Összegezve: a modern orvostudomány kiegészitője lehet a természetgyógyász, a csontkovács, gyógymasszás, ebben hiszek, a homeopatiában, meg a "vizérre" tett fekvőhely és hasonlókban nem. Természetesen Te is abban hiszel, amiben akarsz... azt is elfogadom.
qxy
@eszegfu: Tzudod, ezt írtam hogy nem igazán használ ha nincs a betegre hangolva. Ja, A nagy Magyar vezérnek is a táltos kimérte a sátor helyét és még a katonákét is. Nagyon is nagy szerepe van ennek a dolognak. Hinnéd hogy a tanyák is azért vannak szét szórva mert a paraszt észre vette hogy a jószágok leállnak delelni és egy csoportba vannak. Miért is? Na ezért. és ha ott a ház, akkor az a családnak is jó.Ma, ??? hova is épűltek a lakó telepek? a legolcsobb telkekre temető, szemét telep, mocsár. szó szerint, " az állatnak sem jó" Nem is kell hinni benne. Nézd meg egy kutyát ha be viszed a lakásba. szimatól,. keres és nem igazán fekszik le akárhova és ha le fexik, oda teszed az ágyad, neked is jó. Na ezért is mondják hogy a kutya, az ember legjobb barátja.Ha szét nézel az ismerősök közt biztos találsz olyat akinek macskája van és együtt alszanak. Na az nem is egészséges. .. Ugye??? mert a macska meg oda fexik ahol víz ér van. Meg tudod csinálni azt hogy a tudásod irányításával egy kis mandalát, kis ajtó díszt csinálsz és a homeopátiás tudásoddal olyan rezgést adsz a dolognak hogy Mire is jó? pld. arra hogy van egy kis boltod butikod vagy akármid és nem igazán megy. ki teszed, olyan helyre ahol bejönnek. Nézd meg a bevételt egy hónap múlva. ez nem babona meg hokuszpók. csak a te tudásod és a rezgés számokkal való lehetőségek egy kis része. Sok a kontár, sok a nagyon okos és szart sem ér. van aki tud a pálcával kimérni és hírdeti magát hogy Táltos és már azon is jár az esze hogy oktatni akarja az embereket aki Táltos akar lenni. De ha pénz van, akkor ugye, az vagy amit meg tudsz venni. csak szart sem ér. Nem is foglalkozok velük. nem is szoktam velük találkozni nem is akarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.