Az LMP-nek nincs sok pénze, nincs nagy szervezeti hálózata, nincs komoly gazdasági hátországa, nincs nagy elérésű pártmédiája. Kis párt, aminek egyetlen értéke van: a morális tőkéje. Ezt az értéket sikerült megőrizniük máig. És ezt az értéket játsszák el Werber leszerződtetésével. Elgondolkodtató, hogy ez vajon kinek lehet az érdeke.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mit jelent az, hogy "lehet más a politika"? Azt jelenti, hogy büntetlenül fel lehet jelenteni az ország miniszterelnökét a Bíróságon, mint ahogyan Schiffer András tette? Szél Bernadett, mint az LMP társelnöke, tudott-e arról, hogy az LMP másik társelnöke, Schiffer András, feljelentette Gyurcsány Ferencet, az ország miniszterelnökét, a Bíróságra? Szél Bernadett, mint az LMP társelnöke, közreműködött-e, részese volt-e Császy Zsolt és Tátrai Miklós börtönbe juttatásának?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Peller Anikó: Setèt vagy. Nem kicsit, nagyon :)
Sebaj, nem vàrom el tőled, hogy megèrts.

Nem kedveseim, egyedül senki nem nyerhet! De fogvicsorgatva összefogàst követelve se.
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 22:14
Nyilván bennünk is van a hiba, igényesek vagyunk.
Szerintem is az eddigi felhozatalból Szél Bernadett a legjobb. De "egyedül nem megy!" Ron Werbernek viszont nagyon rossz a híre, és nem olcsó. Valahogy ez nem egyeztethető össze. Hogy ingyen dolgozik, az meg pláne! Ő gyűlöletet szít, azzal mozgósít. Gyűlöletből meg már van elég!
2002-ben vele nyert az MSZP, 2014-ben meg nem! Viszont mindkét alkalommal mindenki összeveszett mindenkivel a választások idejére! Most azon összevesztek, hogy alkalmazzák-e.
És az a furcsa, hogy most az kardoskodott mellette, akit akkor a vereségért hibáztatott!?
Nekem sincs pártom, én protest szavazó vagyok. Most is meg fogom nézni, kinek van legnagyobb esélye a Fidesszel szemben, és arra szavazok!
Nagyon kíváncsi vagyok viszont Tarjányi elképzelésére!
Én már 2014-ben is azt hittem, hogy lesz egy pártonkívüli miniszterelnök jelölt, aki minden pártból maga mellé gyűjti a legjobb szakembereket, minden körzetben keresnek EGY olyan embert, akit MINDENKI ismer, becsül, stb.
Helyette volt a nagy harc. És most is azt ismétlik, rosszabb variációban.-:((((
JAJMÁR
@bencemacska: Nem mondom, hogy alaptalan az aggodalmad, de...
"igènyesek" vagyunk? Hm... nem sorolom, hogy milyen mèlyre süllyedtünk miközben igènyesek vagyunk. (Dehogy, sztem fèlünk kockàztatni. Pedig Minden szemèly ès vàltozàs magàban hordja a kockàzatot. ) Ha igènyesek lennènk, nem hagytuk volna, nem tartanànk itt, de azèrt lovagolok ezen a kifejezèsen, mert helye van, ès legyünk vègre igènyesebbek!
Csakhogy előbb ezt, majd a jövőben - mèg az elejèn - az összes hasonló, demokràciàt kijàtszó kormànyt el kell zavarni.
Nem hinnèm, hogy a Werber miatt voltak, vannak, vagy lesznek az összeveszèsek. A hiba a "sajàt kèszülèkekben" van.
Azt sem gondolom, hogy aggódnunk kellene, hogy az Lmp miből fizet. Se a Szèl Betti, se a Ron Werber nem hülye, hogy ezt a kèrdèst ne tisztàznà előre.
MEGOLDJÀK! Nem a mi problèmànk.
Nem gondolom azt sem, hogy a Werber bevinnè az Lmp-t a gyűlölködès "sötèt erdejèbe", mert ehhez kèt fèl kell. Viszont, ha ennek a Werbernek vannak jó ès "szalonkèpes" ötletei az Lmp kiemelèsère, akkor jöjjön! Vagy mutassatok jobbat.
Azt gondolom, a jelentkezők közül vàlasztanunk kell, vagy marad ami van. Persze, bevàrhatjuk az összes jelentkezőt, van mèg fèl èv... engem is èrdekel a Tarjànyi is. De legalàbb mi, vàlasztók ne bàntsuk egymàst ès plàne azokat, akik màr beàlltak valakik mögè. Ez a legtöbb, amit tehetünk.
bencemacska
@JAJMÁR: Az "igényesek vagyunk"-ot idézőjelbe kellett volna tennem!
Általában Werber együtt szokott dolgozni Finkelsteinnel, /akinek Habonnyal is van/volt(?) ilyen témájú közös cége/ de ő meghalt. Lehet, hogy egyedül "finomabb" lesz.
Hogy mennyibe kerül, nem tartozna senkire, ha nem jelenti ki, hogy ingyen tanácsot fognak kapni!
Hogy ki kit bánt, az nem rajtam múlik. Van itt pár ember, aki úgy ki tud borítani, hogy én is visszacsapok oda is, ahova nem akartam. De szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Az utóbbi időben nagyon eldurvult a hangnem!
JAJMÁR
@bencemacska: Nem a szemèlyedre èrtettem a "ne bàntsuk egymàst", ha mindenki olyan szinten tennè, mint te, èrtelmes vitàk jönnènek lètre.
Bocs, ha nem voltam egyèrtelmű, csak telòn írok, ìgy picit nehezebb.
Engem az bosszant, hogy amint előlèp egy min.jelölt, azonnal nekimennek minden oldalról. Ùjsàgok is, ès a blogolók is azonnal... mintha mindig minden hír objektìv lenne..
Van az a majmos kìsèrlet, talàn itt olvastam, de mindig eszembe jut. Amint valaki ki akar màszni a többi visszaràntja.

Igen a hangnem eldurvult, ès alpàri is nèhol, a Propi - miközben fogyatkozunk - felhìgult. Van olyan èrzèsem, hogy direkt "hígítanak". Velük nem nagyon lehet màst, időnkènt visszacsapni.
De nem csak itt, minden blogon ez van. A nyilvànos ellenzèki rendezvènyekre meg el de mernek menni az emberek. Hàt hogy "győzzünk ?
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 22,47
Tökéletesen igazad van, nagyon sokan összetévesztik a véleményt meg a tényt. Ide idéznek egy - egy blog véleményt, mint szentírást. Nem lehet elmagyarázni nekik, hogy X ezt véli igaznak, Y meg azt, a tények meg valahol vannak
Nekem már 2014-ben is az volt a véleményem, hogy egy pártok feletti, közötti, köztiszteletben álló embernek kellene a ME jelöltnek lenni - és van ilyen sok most is - akkor ki lenne iktatva az egymással szembeni féltékenység. Ő kiválasztaná az összes szövetséges pártok tagjai közül a szakembereket, a pártvezetőkkel és a szavazókkal együtt pedig a 106 egyéni jelöltet!
Akkor is csak néztem ki a fejemből, hogy milyen kiválasztási rendszert alkalmaztak. Fel kellett volna sorakozni Bajnai mögött, de győztek az egyéni érdekek!
Azóta nem is megyek gyűlésekre sem, tüntetésekre sem. Átadtam a placcot a fiataloknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.