A Magyar Nemzeti Bank közleményben utasította vissza a munkatársainak utazásait ért bírálatokat, azokat politikai célúnak nevezve. A jegybank a sajtóban megjelent cikkekre reagált. Közleményt adtak ki Pénteken több sajtóorgánum Spät Judit, az Együtt elnökségi tagjának MNB-től kapott közérdekű adatigénylésére hivatkozva arról írt, hogy idén három hónap alatt négyszer is elutaztak Jamaicába az MNB munkatársai, az egyik esetben valaki az utazással együtt 16 napot töltött kinn. A kérdéses időszakban azonban - április 1. és 16. között - nem találtak olyan gazdasági konferenciát, nagyszabású rendezvényt, amely indokolhatná egy jegybanki dolgozó ott-tartózkodását. A több mint kéthetes utazás kétmillió forintba került, ennek a fele az útiköltség volt. Több más esetet is megemlítenek.

Forrás: tozsdeforum.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha eltolcsy nemcsak zitacska bugyijaba vetne kivancsi-kacska tekintetet, akkor talan el birta volna olvasni Spat Judit indoklasat is, amiert kikerte az adatokat: NEM volt semmifele nemzetkozi kongresszus, osszejovetel, kiallitas, de meg egy kormenet vagy pilgrimage se, akkor miert hivatkozik arra, hogy ok csak a nemzetkozi szokasoknak megfeleloen jelentek meg ott?
Ugy latszik, a naszut elvette azt a maradek eszet is...:o(((
Desischado
Ha egy fideszes rablónak a képébe tolják, illetve szembesítik a lopásaival és a harácsolásaival, még neki áll feljebb. Tipikus fidesz módi!
Qqberci
Eltolcsynak kijárna már egy szibériai út is... Nem returral...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.