A miniszterelnök Széchenyi-díjasokkal vacsorázott a Pesti Vigadóban és a herderi jóslatot is szóba hozta. Magyarország erejét Széchenyi-díjasai mutatják meg igazán – mondta az MTI tudósítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Széchenyi-díjjal kitüntetettek tiszteletére adott vacsorán a Pesti Vigadóban csütörtök este.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A józan ész trónfosztása

Nem tudom milyen nyelven beszélgettek, de Őfenesége ezt nagyon félre értette, ezt IS

Az MTI beszámolója szerint Orbán Viktor miniszterelnökre a Széchenyi-díjjal kitüntetettek tiszteletére adott vacsorán a Pesti Vigadóban csütörtök este rájött a szó-hasmenés.
Bornírtsága ékes bizonyítékaként azt mesélte, hogy „egy testamentum súlyával nehezednek ránk” Oláh György szavai, aki azt mondta, hogy „a jövőbe be kell fektetni, és a legjobb befektetés, amelyet egy ország tesz, az a fiatalok nevelése”. Nos ha összevetjük azzal, amit ezen területen IS művel, egyértelmű, hogy valamit félreértett. Értetlenségének még egyértelműbb bizonyítéka, hogy azt mesélte: „a kétezres évek végén meglátogatta Amerikában a kedden Budapesten eltemetett kémikust, és feltette neki a kérdést: minek köszönheti, hogy ilyen magasra jutott? Oláh György erre azt felelte: kiváló ellenfeleim voltak.”. Amihez ez a retardált barom azt tudta hozzáfűzni: „még a szinte megérthetetlen kémiai tudományok tudósa is tud olyan mondatot mondani, aminek egy politikus hasznát veheti”.
Nos mint tudjuk neki nem csak a kémia érhetetlen, de magával a józan ésszel is komoly hiátusai vannak! =))
RonaGyuri
ami pedig a hozzáadott értéket illeti; az iskolarendszer tönkretétele semmiképp sem javítja jóhirünket a világban! =))
Lepényleső
Amíg,ahogy,akinek a Széchenyi-díjat adják,valóban az ország erejét-velejét mutatják?
bencemacska
@Lepényleső: ma, 05:58
Ki a lombik bébi?
bencemacska
Csak azt nem tudom, mikor volt "a kétezres évek végén" ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.