A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói, több társszervvel együttműködve 2017. szeptember 21-én éjszaka összehangolt ellenőrzést tartottak egy Budapest V. kerület, József Nádor téri szórakozóhelyen. – írja a Police.hu Az ellenőrzés során tetten érték az alkalmazottakat, akik egy japán állampolgártól két rövidital, illetve két üveg pezsgő elfogyasztása után 170 000 forintról szóló számlát állítottak ki, …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
bezáratni örökre ott csak bugyigumit lehessen árulni esetleg fa éket.ja és eltiltani örökre a tulajt az ilyen vállalkozások üzemeltetésétől.na de azért kap büntit pár száz ezrest és holnap mehet minden a szokott formában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@hirgate.com: nehogy fel ismerd egy rablás vagy vesztegetés esetleg narkós ügy kapcsán..
Veleda
Nincs ennyi nyugdíjam. Már rámnéztéből ki sem szolgálnának:))
Eladott Ország
@Peller Anikó: G&M Macphails 50 years 40% dd. A Semlyénzsóti vadászitala.
cikicakk55
@hirgate.com: Gondolom azért,hogy ha civilben vannak ne ismerjék fel őket. Így is ha mennek ellenőrizni gyorsabban száll a hír,mint a füst.
mackoka46
Csak a fidesz ! Csak a g€ci galeri számlázhat túl ! Csak a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.