Magyar Magyarországot! Európai Európát! címmel rendeztek fórumot csütörtökön Vácott, ahol hívők előtt beszélhetett Semjén, Bayer, Rétvári és Harrach, amit csak akart. Kérdések, bekiabálások, ne adj Isten füttyszó nem hangzott el, hiszen válogatottan Fidesz-ámult ült a teremben. Semjén Zsolt úgy vélekedett, hogyminden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni. A miniszterelnök-helyettes beszélt arról is, hogya Fidesz-KDNP pártszövetség a magyar történelem “legsikeresebb politikai konstrukciója”, amit az is mutat, hogy több mint tíz éve rendelkeznek az abszolút többség feletti támogatottsággal. Az ellenzék szimpatizánsai sem gondolják úgy, hogy Orbán Viktornál bárki is alkalmasabb lenne a kormányzásra.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Válogatottan seggnyaló, agyhalottakat sikerült szónoknak összeszedni. Nagyon bízom benne, hogy a hallgatóságban egy-két IQ is jelen volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Számukra, egy tagság nélküli, nem mérhető párt számára biztos! Hiszen a frakció alakításhoz is a Fidesztő, kaptak képviselőket, mert nekik megérte a dupla szövegelési lehetőség, meg a több dohány, több bizottsági tagság, elnökség.
quadrocopter
Tömjén Ollózott Bugrisnak muszáj volt alányalni a hordának, hisz a horda vitte be a parlamentbe a bandát, különben csak kívülről nézegethetnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.