Elcsapta a nyitott kocsiajtót a kisgyerekét a gyerekülésre ültető kismama mellett egy autós szombaton Kőszegen, a nő cipőjén át is hajtott. Az egyelőre ismeretlen személyt feljelentették.

Egy eddig ismeretlen személy az autójával szombaton Kőszegen a Győri János utcában nekiütközött egy autó nyitott ajtajának, mely mögött egy kismama próbálta hatéves gyermekét becsatolni a gyerekülésbe.

A 112 Press cikke szerint a nő bokazúzódást szenvedett, a cipőjén látható keréknyomot a rendőrség külön le is fényképezte.

Várandós nő mellett koccant autóajtónak, elhajtott az ismeretlen sofőr Kőszegen

Lábsérülést szenvedett egy várandós nő szombaton Kőszegen, amikor nyitott autóajtónak ütközött egy ismeretlen rendszámú személygépkocsi, ami ezután lassítás nélkül elhajtott a helyszínről.

A kismama – és a szövegkörnyezet alapján a párja – a következő üzenetben keresi a tettest:

"2017.09.23-án, szombaton 18.45 perckor a kőszegi Győri János utcában beszállás közben a kocsink mellett nagy sebességgel elhajtott egy feltehetőleg Opel vagy Toyota típusú, pezsgő színű kombi autó, eltalálva a jobb hátsó nyitott ajtót. A jármű fékezés nélkül, nagy sebességgel a Várkör irányába távozott.

Ha ez az üzenet eljut a sofőrhöz, akkor örömmel tájékoztatom, hogy a jobb hátsó ajtónál a hat éves gyermekét épp bekötő anyuka 27 hetes várandós, a kivizsgálások szerint ő és a baba is jól van. Bokazúzódással megúszta az esetet. A cipőjén található keréknyomról fénykép készült a rendőrségen."

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szerencsére komolyabb baj nem történt, de...
1. Az anyuka miért nem azon az oldalon tette be a gyereket a kocsiba, amelyik nem a forgalom fele esett..
2. Miért a jobb1 mögött van a gyerekülés, amikor minden kutatás szerint a vezető mögötti hely a legbiztonságosabb. Pláne gyerekülésben.
3. (Nem ismerem a környéket,de...) hacsak ez nem egyirányú utca, akkor az anyuka szabálytalanul, a forgalommal és a menetiránnyal szemben parkolt, ami a KRESZ szerint tilos. Azon az oldalon abban az irányban tiltott a parkolás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.