Budapesti Nagycsarnok Nemzeti Napok rendezvényei adnak otthont az évek óta 2-3 hetente megrendezendő esemény-sorozatnak. Megszervezése a Fővárosi Önkormányzat Csarnok- és Piac Igazgatóságának köszönhető. A Nagycsarnok méretében, építészetileg és jelentőségében is hatalmas. Központi Vásárcsarnok a hivatalos elnevezése, de csak Nagycsarnokként látogatják nemcsak a vásárlók, hanem a turisták is.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
na.. akkor aki nemzethy szürkemarhaganyét akar, tudja már, hová kell menni. Lesz nemzethy gáz, nemzehy pályinka, nemzethy, 27%-os ÁFA, nemzethy kompré, nemzathy kisvasút-fúst konzervdobozban, nemzethy árvalányhaj és ökörsütés - isten áldásával és szentelt vízzel.

Az urak nemzethy szürkemarha vontatta cabriókon érkeznek, habony és rogán urat kivéve, akik nemzethy helikopterrel jönnek, tömjjénzsóti meg fehér lovon.
KavehazMagazin
@Equus1: Félreérted. A világ nemzetei által készített termékek bemutatásáról és vásáráról van szó. Olvasd el a cikket kérlek. Köszönöm!
Equus1
@KavehazMagazin: ok... az a helyzet, h amikor meglátom a "nemzeti" jelzőt, már nyílik a bicska a zsebemben. Nem olvastam, és nem is akartalak megbántani... csak a "nemzeti" fenntartásaimat írtam le.
Equus1
@KavehazMagazin: olvastam... bekukkantok, habár a parkolás az elég bajos arra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.