A menekülteket fogadni kész panziós autójának kerekeit kiszúrták.

Bár a Magyar Nemzet információi alapján a fél magyar sajtó megírta – ahogy mi is –, hogy lemondott az őcsényi polgármester, a 24.hu információi szerint mégsem ez történt.

Mint a polgármester, Fülöp János a lapnak elmondta: ő akkor a helyszínen csak felajánlotta a lemondását, erről azonban majd csak a szerda estére összehívott rendkívüli ülésen fog dönteni a képviselő-testület. Fülöp állítólag kifejezetten maradni szeretne: célja, hogy megerősítsék pozíciójában, és ezzel lenyomja helyi ellenlábasát, az alpolgármestert.

Tolnai menekültháború: a panziós szerint a helyiek terrorizálják őt

A gyűlöletkampány jobban teljesít

A történet valódi főszereplője azonban a panzió tulajdonosa, Fenyvesi Zoltán, aki a Migration Aid szervezésében Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekült családoknak szeretett volna segíteni szállással egy-egy rövid nyaralás erejéig. Amikor mindennek híre ment, a falusiak egy feszült hangulatú falugyűlés és a sajtónak adott hajmeresztő nyilatkozatok után éjjel kiszúrták az autója kerekeit.

Mint elmondta: ő végleg letett arról a tervéről, hogy menekülteket szállásoljon el, hisz miközben a helyiek terrortól tartanak, valójában az a terror, amit vele csináltak.

A helyi kocsmában a Magyar Nemzet munkatársának a vendégek azt nyilatkozták, a panziótulaj örüljön, hogy ennyivel megúszta a dolgot.

Őcsény egyébként a cikk szerint Európai Falu.

Fotó: Google Street View

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A helyiek terrortól tarva terrorizálnak...olyan cuki ez nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Az őcsényiek elkapták Orbán betegségét, pedig ők még élő migránst nem láttak. Ezek szerint normális embert sem.
quadrocopter
@durbincs: Buta vagy, csicska! "Nem kicsit - nagyon!" !
Mikor takarodsz vissza Ruméniába, csicska?
iluminati
@durbincs: Tudom kivagy cuncimókus...a kis "uncsi butácska" melyik bucsucskából jöttél..a piros halacskásból??? Szerintrem eltévesztetted az oldalt...butácska...:-D
iluminati
@durbincs: Tévdesz Én itt lakom Magyarországon elég közel hozzád és az őseim már itt éltek...több mint 1000 éve amiről írásos feljegyzések is vannak... Akkor kellett volna szöges kerités, hogy a hozzád hasonló emberek ne települhessenek le, itt... az elődeid kérték meg a menekült státuszt...amit kegyesen meg is kaptak...
Pál utcai fiúkat meg olvasd el mégegyszer hogy tudjad mit írkálsz...A billentyűzeted cseréld le, mert a "?"-jel az nem "!" "sovánkás" nem = "soványkás"
Ha igaz Magyar vagy tanulj meg írni "irgumburgum" kis "butácska"
iluminati
@durbincs: Szia drágaságom...Hát válaszoltál...Már tudnak róla drága halacskásom...és rajta vannak az ügyön édesem...
iluminati
@durbincs: nem veszed észre senki nem kíváncsi rád :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.