Molnár Gyula jelenlegi pártelnöknek pár nap alatt sikerült az MSZP -t és saját magát teljességgel elhitelteleníteni, lássuk be egyszerűen ennyi telt tőle, de a végeredmény siralmas. Kedden Lattmann Tamás, szerdán Tarjányi Péter állt ki a nyilvánosság elé történetével, amiből kiderült, hogy az MSZP-ben még annál is nagyobb a baj, mint eddig hittük. Molnár Gyula, a párt elnöke a lehető legrosszabb variációt választotta a helyzet kezelésére, hazudott. Méghozzá olyan bugyután, hogy szinte pillanatok alatt bele is bukott.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mondjuk a dolog érdemi része engem egy cseppet sem érdekel, de a konzekvencia alapvetően hazug: hazudni csak rövid ideig kifizetődő??? Ártunk és qurmányunk tevékenysége ennek az ellenkezőjére konkrét példa! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt nagyon elszabta az MSZP. A Fidesz meg a mindent letaroló kampányaival, az emberek hülyítésével, a levéltagozatosokkal simán nyer. Aztán mikor elfogy az uniós támogatás, a periféria szorulunk Európában, ök elegánsan lelépnek, utánuk marad a letarolt ország.
És elszabadul a pokol.
papa.49
Egy biztos a Botka NEM JÖTT BE, vele csak gyengült az mszp. !!!
Összefogás kéne, de mindenki saját magát tolná az előtérbe a többiek kárára, így nem lesz összefogás !!!
Továbbra is fenntartom az összes ,,ellenzéki,, párt összefogásával le lehet győzni a fütyiszt, de minden pártnak egy lépéssel hátrább kell lépni, ide most a pártoktól független valódi szakemberekből álló kormány kell aki kideríti az sumákságokat, és előkészíti az igazi demokratikus választásokat !!!
A másik alternatíva marad a fütyisz és 2 év múlva mikor a gazdasági csőd térdre kényszeríti az országot forradalom következik, jó sok áldozattal, mert ezek a tetvesek nem adják át a hatalmat könnyen !!!
A sok különféle őrség, meg mindenféle fegyveres szervezet öldökölni fog a hatalmáért !!!
karma1
@namihami: Meg mindig nagyon szeretnem tudni, hogy mit sugott Szogedebe orban botka fulibe...
Emlekszel ra? Kb 6 hettel ezelott botka osszetartast hirdetett, es Molnar Zsoltrol kijelentette, hogy a fidesznek dolgozik, o, Molnar meg me'g par ember, aki azert epult be az mszp-be, hogy bomlasszon, meggondolatlanul nyilatkozzon a part belso ugyeirol. Akkor Molnar kihivta botkat egy megmerettetesre, hogy bebizonyitsa, o nem fideszes beepitett bomlaszto, es botkatol is elvarja ugyanezt. Nem lett ebbol semmi sem, botka egy budos szot nem szolt erre Molnar Zsoltnak.
Szoval, mi volt az a stimulans, amiert botkanak korpasodik a haja, es hajlando meg idoben szetverni a masodik legnagyobb ellenzeki partot?
szaboria1
@karma1: Egyre jobban kezdem meg érteni Gyurcsány miért szállt ki az MSZP-ből.
karma1
@szaboria1: En mar akkor sejtettem, hogy nem veletlenul... Es azota mar ketszer is bebizonyosodott, hogy nem lehet veluk uzletelni. (Asszem az egyik az ozdi, a masik a salgotarjani valasztas volt? Amikor elore megbeszeltek, hogy az eselyesebb szamara lep vissza a masik, es ezt ketszer is megszegte az mszp...)
karma1
@Peller Anikó: Kezdem ugy erezni, hogy minden ellenzeki part osszefosta magat, es meg veletlenul sem akar nyerni. Ki tudna kitakaritani azt a ganet, ami utanuk marad, mikozben orban az ellenzekbol tovabbra is gyartja a szart? (Ja, es a fostalicska elott ele is berakja a labat, hogy jo nagyot bukjanak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.