A feltehetően Jobbik-közeli „magánzó” által finanszírozott óriásplakátok túl hatásosra sikeredtek, így beindította a Fidesz-apparátus a „szerveit” az ellehetetlenítésükre. Meg különben is, indul a konzultációs cécó, kellenek a plakáthelyek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
És még számtalan dolgot kellene tisztázni, például hová lett a nyugdíjpénztár, az aranytartalék, a devizatartalék, az Eus támogatások ezer milliárdjai, hová lett a demokrácia, az egészségügyi ellátáshoz való jog, a tanuláshoz való jog, hová lettek a földekről a termelők vagy hová lett a vajnabirodalom adófizetése. Hümm?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Így múlik el minden amikor még tejelt a haver, de hát a világháló MESÉL arról, hogy ha LÓ NINCS SZAMÁR is jó az IQ huszár előretolásával.
.
No lássuk csak a
.
Simicska és a régi csibészek(et)
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
quadrocopter
A gengszteres plakátok rendesen betaláltak a bűnözői fészekbe!
nemkati
"a plakáthely-vásárlás gazdasági tevékenységnek minősül, márpedig a párttörvény szerint ilyet egy párt nem folytathat "
Ez meg már megint mijafranc? Tényleg van ilyen párttörvény? Miért ne vásárolhatna egy párt plakáthelyet, amikor valamit el akar mondani, de a kormány egy ocsmány törvénnyel ezt ellehetetleníti???
quadrocopter
@nemkati: Már csak az nincs meg jogszabályba csomagolva, hogy Vona nevét leírni sem szabad!
Peller Anikó
@nemkati: oda kell adni egy civilnek és kész.
nemkati
@Peller Anikó: Nagyon úgy tűnik, hogy egy olyan civil áll a plakátok mögött, akit ez a baromi ügyes és hatalmas lehetőségekkel és maguknak megteremtett jogi lehetőségekkel megáldott kormány se tud összekapcsolni a jobbikkal, még ha az illető valamilyen kapcsolatban is áll velük. Én a Jobbikot a Fidesz_KDNP előtti utolsó elfogadható pártnak tartom, de a mostani plakátjaikon megjelenő üzenetekkel egyet tudok érteni. És csak kacagok azon, ahogy a Fidesz erőlködik. De nem kétséges, hogy erre is lépnek valami illiberálisat/diktatórikusat. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.