Indul a nemzeti konzultáció, a kérdéseket a kormány a Facebook-oldalán is közzétette, hogy mindenkihez eljusson az újabb kampány.

Közzétette a kormány a Facebook-oldalán a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció hét pontból álló kérdőívét, amelyre november 24-ig lehet válaszolni.

Az első pontban arról lehet nyilatkozni, támogatják-e, hogy "Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is".

Egy két évvel ezelőtti írására hivatkozva azt írták: Soros hosszú évek óta azon dolgozik, hogy megváltoztassa Európát és az európai társadalmakat. Célját más civilizációs hátterű embertömegek betelepítésével akarja elérni. Terve bemutatásakor így fogalmazott: "az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente".

Hozzátették: az Európai Parlament is támogatta az áttelepítési programokat, valamint a bevándorlási útvonalak létrehozását.

"Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt ..." – indul a nemzeti konzultáció

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

A második pont szerint Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is el akarja érni, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.

Megjegyezték: a jól őrzött határok hatékony védelmet jelentenek az illegális bevándorlás ellen. Nem véletlen, hogy a Soros-tervnek fontos célja a határvédelmi kerítések lebontása, így a határ nyitása a bevándorlók előtt. Idézték a milliárdost, aki úgy fogalmazott, hogy "a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt".

A harmadik pont szerint "a Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie".

Soros György tavalyelőtti cikkét idézték: "ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani". Megjegyezték: 2015-ben Brüsszelben döntés született arról, hogy első lépésként Magyarországnak 1294 bevándorlót kell befogadnia.

Hozzátették: tavaly a bizottság felső határ nélküli elosztási kvótára tett javaslatot, Soros György javaslatával egybehangzóan létrejön az uniós Menekültügyi és Migrációs Ügynökség, amely tovább gyengíti a nemzeti hatáskört a bevándorlás kérdésében. Ha a betelepítési kvóták életbe lépnek, a magyaroknak már nem lesz beleszólásuk abba, hogy kivel élnek együtt a jövőben – írták.

A negyedik pontban azt lehet véleményezni, hogy "a Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt".

Magyarázatként megjegyezték: Soros szerint az EU-nak "biztosítania kellene menedékkérőnként évi 15 ezer eurót az első két évben, hogy fedezze a szállást, az egészségügyi ellátást, az oktatási költségeket – és hogy a menekültek befogadását vonzóbbá tegye a tagállamoknak".

Hozzátették: Soros tavaly Brüsszelben azt is javasolta, hogy az EU a migrációs válság megoldása érdekében csökkentse a közép-európai országoknak járó mezőgazdasági és kohéziós támogatásokat.

Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért – szól az ötödik kérdés.

Hozzáfűzték: Soros György jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, amelyek segítik a bevándorlást, és védik a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat. Például a Helsinki Bizottság, mely a határzár tiltott átlépése kapcsán azzal érvelt, hogy "aggályosnak tekinthető a jogellenes belépéssel kapcsolatos súlyos jogkövetkezmények alkalmazása". Az Amnesty International többször is követelte annak az Ahmed H-nak a szabadon bocsátását, aki kövekkel támadt a határt védő magyar rendőrökre, és ezért elítélték – írták.

A hatodik pont: a Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

"Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt ..." – indul a nemzeti konzultáció

Fotó: YouTube

Ehhez Soros György A nyílt társadalom című könyvét idézték, amely szerint "a nemzetállamok tekintélyének hanyatlása üdvözlendő fejleménynek minősül". Megemlítették: a milliárdos arról is nyíltan beszélt, nem szabad feladnunk meggyőződésünket, hogy a migráció jót tesz Európának. Felszólította a nem kormányzati szervezeteket (NGO-k) és a vállalatokat, hogy legyenek a bevándorlás szponzorai. Arról is beszélt, hogy a kontinensnek végre aktív lépéseket kell tennie a nyílt társadalmak kialakítása érdekében – írták.

A hetedik pont szerint a Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

A magyarázat szerint a Soros-terv végrehajtásának legfőbb akadályai azok a kormányok, amelyek kiállnak a nemzeti függetlenség mellett, és fellépnek az illegális bevándorlás ellen. Soros György ma még azért nem tud évente egymillió bevándorlót Európába hozni, mert vannak olyan kormányok, amelyek tiltakoznak ez ellen – írták.

A magyar kormány eleget tesz a schengeni megállapodásnak, amikor megvédi a határokat és kerítést épít, így nehezítve a Soros-terv végrehajtását. Soros és több brüsszeli döntéshozó ezért támadja hazánkat – említették meg. Jelezték, hogy az Európai Bizottság javaslata szerint azoknak a tagállamoknak, amelyek nem vesznek részt a betelepítési programban, minden bevándorló után 78 millió forintos büntetést kellene fizetniük. "Ez akkora összeg, amelyért egy magyar munkavállaló évtizedekig dolgozik" – írták.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Magyarország Kormánya)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Leszarom. Minden nemzeti konzultációnak nevezett szarság csak eggyel több ok a sok többi mellett, hogy eszem ágába se jusson rájuk szavazni. Ez csak a saját akolnak szól, a kisebbségnek, akik többségnek képzelik magukat. Viszont jó sokba kerül, amit a többség is fizet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cs.n.
Leszarom. Minden nemzeti konzultációnak nevezett szarság csak eggyel több ok a sok többi mellett, hogy eszem ágába se jusson rájuk szavazni. Ez csak a saját akolnak szól, a kisebbségnek, akik többségnek képzelik magukat. Viszont jó sokba kerül, amit a többség is fizet.
peterkelemen
Leszarjuk Orbánt és bűnbandáját. Ismételten nácikat megszégyenítő hazug, gyűlöletkeltő kampányt folytat a nép pénzén.
peterkelemen
Soros helyében most már beperelném őket.
RonaGyuri
az az igazság, hogy bár zsigerből hazudik, de ha már, akkor inkább arról konzultáljon, hogy ő mit tervez és nem mások állítólagos terveiről!
division
@cs.n.: Majd kiderül jövőre mennyire is leszünk kisebbségben a választásoknál:-)
Ettől függetlenül nem látom értelmét az ilyen konzultációknak, felesleges pénzkidobás.
quadrocopter
Hazugságokkal kerültek hatalomra is, hazugságokból akarnak maradni is!
Gyuri Géderről
Nagy lóvét szakítanak a cimborák ezen a konzultáción. A sok fideszes hülye örül. Ők nem veszik tudomásul, hogy szívunk mint a torkosborz.
Foxley
Eva Kovacs: Azt a könyvet utólag nyomtattàk.
vadnarancs
@division: A sitten lesztek ti többségben seggfej, meg a lámpavason! Vágd a centit köcsög!
iluminati
@Foxley: Igen én is úgy tudom és nem az igazi Soros terv! Szívesebben látnám az eredetit...szerintem nagyon megszívjuk, mint állampolgárok...Úgy mint Trianont...
solidedge
Miért van az, hogy Gyurcsány hazugsága a bukásába került, a felcsúti kis emberke pedig minden nap hazudhat büntetlenül? Egy igazi ellensége lett országunknak Orbán és az őt támogató banda.
eszegfu
Egyébként is rühellem ezeket a "konzultációkat"... de azért ez már nem semmi!! Feltesznek 1 kérdést 4 sorban, majd "megmagyarázzák" 8 sorban mit is értsek a kérdések alatt?! Tehát még mindig van bőr a képükön, hogy a kérdések mellett tovább emeljék a feszültséget és a gyülöletet a "magyarázó" szöveggel! Förmelvény ez az egész!:(
magyarbakancs
Soros meghal kifog betelepíteni a kormány szerint évi 1 millió menekültet?
sokanvagyunk
Ez az új világ? - folyton a nemmel, az ellenfél arcával, álláspontjával és pénzéből kampányolni, és ha nem jön be a plakátháború, egy tollvonással lehetetlenné tenni azt másoknak.
Hellcat
Újabb pénztalicskázás a haveroknak...
division
@vadnarancs: Sitten a bűnözök vannak általában, az akasztás meg a mai modern világban már nem létezik, le vagy kicsit maradva. Akik a Fidesz berkein belül (mint Mészáros pl.) munka nélkül tettek szert ekkora vagyonra szerintem is megérdemelnének egy komolyabb kivizsgálást, de mint azt a történelem mutatja Gyurcsány is szabadlábon van, szóval aki ítél az a bíró a bizonyítékok alapján. Én sokkal inkább az olyan senkiházi mocskolódókat tenném lapátra mint amilyen te is vagy, valószínűnek tartom nem sok értéket képviselhetsz ebben az országban:-)
dr. prédikátor
A fityfasz konzultációbol kimaradt : Soros el akarja foglalni Magyarországot!!!
3dwhite
Sàndor Horvàth: Ezt a rosszat legalàbb màr ismerjük.
vadnarancs
@division: Ne nyalizz... Kötélen végzi a fajtátok
division
@vadnarancs: Paraszt vagy, de nem a dolgozó fajtából.
kakaósbögre
eddig is leszartam a hazugságaikat,miért változtatnék eme jó szokásomon?
quadrocopter
Felméri a Genyó, hány támogatóra számíthat még! Közpénz nem számít, úgyis azok fizetik a számlát, akiket a saját pénzükből hülyít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.