Mind a 106 egyéni választókerületben jelöltet állít a Momentum Mozgalom, és nem fog össze az ellenzéki pártokkal.

Videón jelentette be Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom vezetője, hogy nem szállnak be az MSZP, de leginkább a miniszterelnök-jelöltjük, Botka László által forszírozott összefogásba.

Fekete-Győr a videóban elmondta, október 15-én rukkolnak elő a pártprogramjukkal, és azért maradnak ki az összefogásból, mert felelősségük van Magyarországgal és a jövő generációjával szemben. 

Nem akarnak választási alkukba belemenni, tiszteletben tartják, hogy az ellenzék ezt akarja, de ők nem, mert abból Fekete-Győr szerint nem sül ki semmi jó dolog.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Na, Orbán tényleg hátra dőlhet egy kupica pájinkával! Minden kis párt "önállóan indul", és az általuk generált töredék szavazatok is a Fideszt illetik. Hurrá!
amaramaistanna
A Momentum elmehet a fenébe, öntelt nyikhaj társaság... A volt MDF-es támogatóik feltehetően "hatottak" a sajtóra és azok egy része nyomja róluk a semmit...
cikicakk55
Nagyon nagyra tartják magukat,vagy a Fidess alkotta,bábcsoport előadását látjuk. Mindenesetre a bábok a 28 évvel ezelőtti Fidesz fiúk mantráját skandálják.
3dwhite
Nem kell lebecsülni. Megvétóztàk az olimpiàt.
terlasz
@3dwhite: @ Megvétózták? Lehet, hogy csak segítettek a fidesznek kihátrálni a nagy ellenállás következményeként. Kell Orbánnak egy LMP pótló, ha kidőlnének a sorból a "zöldek".
amaramaistanna
@3dwhite: Az ellenzék segítségével, amit a sajátjukként kommunikáltak, tehát még inkorrektek is.Azóta is ebből élnek, meg a két ex MDF-tag anyagi támogatásából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.