Mind a 106 egyéni választókerületben jelöltet állít a Momentum Mozgalom, és nem fog össze az ellenzéki pártokkal.

Videón jelentette be Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom vezetője, hogy nem szállnak be az MSZP, de leginkább a miniszterelnök-jelöltjük, Botka László által forszírozott összefogásba.

Fekete-Győr a videóban elmondta, október 15-én rukkolnak elő a pártprogramjukkal, és azért maradnak ki az összefogásból, mert felelősségük van Magyarországgal és a jövő generációjával szemben. 

Nem akarnak választási alkukba belemenni, tiszteletben tartják, hogy az ellenzék ezt akarja, de ők nem, mert abból Fekete-Győr szerint nem sül ki semmi jó dolog.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Jáj mi lesz most az összefosással.:DDDDDDDDDDDDDDDD
Nessy
Na, Orbán tényleg hátra dőlhet egy kupica pájinkával! Minden kis párt "önállóan indul", és az általuk generált töredék szavazatok is a Fideszt illetik. Hurrá!
amaramaistanna
A Momentum elmehet a fenébe, öntelt nyikhaj társaság... A volt MDF-es támogatóik feltehetően "hatottak" a sajtóra és azok egy része nyomja róluk a semmit...
cikicakk55
Nagyon nagyra tartják magukat,vagy a Fidess alkotta,bábcsoport előadását látjuk. Mindenesetre a bábok a 28 évvel ezelőtti Fidesz fiúk mantráját skandálják.
3dwhite
Nem kell lebecsülni. Megvétóztàk az olimpiàt.
terlasz
@3dwhite: @ Megvétózták? Lehet, hogy csak segítettek a fidesznek kihátrálni a nagy ellenállás következményeként. Kell Orbánnak egy LMP pótló, ha kidőlnének a sorból a "zöldek".
amaramaistanna
@3dwhite: Az ellenzék segítségével, amit a sajátjukként kommunikáltak, tehát még inkorrektek is.Azóta is ebből élnek, meg a két ex MDF-tag anyagi támogatásából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.