A kézilabdacsapat helyzete, a volt közgazdasági iskola várbeli épületének sorsa is téma volt a közgyűlésen, ahol a Fidesz megszavazott egy jobbikos javaslatot (is). A kézilabdacsapat helyzete, a volt közgazdasági iskola várbeli épületének sorsa is téma volt a szeptemberi közgyűlésen, ahol a Fidesz megszavazott egy jobbikos javaslatot (is). Természetesen migránsügyben alakult ki a nagy egyetértés, és ennek kapcsán az is szóba került, mely politikusok „nevelkedtek Soros György emlőin”.

Forrás: veszpremkukac.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Veszprémi állatkert esete az alaptörvénnyel

Egy csöppet sem meglepő liezon a szeptemberi közgyűlésen

Az egyik Jobbikos képviselő javaslatát – igaz némi incselkedés után – megszavazták a fityesznyike is. A javaslatról nehéz nem úgy beszélni, mintha nem lenne mindenkinek azonnal erőteljes déjà vu érzése.
„Az alaptörvényben kellene rögzíteni, hogy sem nőt, sem férfit, sem fiatalt, sem öreget, sem szegényt, sem gazdag migránst nem akar, még átmeneti jelleggel sem befogadni”!
A vita során persze azonnali hatállyal élénk Soros-pzás támadt, melynek hangneme és megfogalmazása is jól kvadrált a javaslatééval. Kis túlzással a vetélkedés célja az volt, hogy ki a nagyobb, régebbi és határozottabb antiszemita! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.