Orbán Viktor egyértelműsítette, hogy teljesen egyetért az Őcsényiekkel őrületükben. Ezzel egy időben hazugnak nevezte a Migration Aid-et, mely szervezet válaszra méltatta az első számú közszolga nyilatkozatát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
már miért is cserélné le őket, olyanok mint ő. Az ő hatalmas szaros paraszt-seggét kellene szétrugni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ennyire ellenmondásos a rezsim, hazugság hazugság hátán, a hivatalok befogadják a menekültet, a miniszterelnök azok ellen uszít, akiket beengedtek!

Mondja még valaki, hogy a Genyó tiszta, normális aggyal rendelkezik! Beteg állat!
Nessy
Jó pénzért nem probléma! ha van pénze, nem is csak menekült státuszt, hanem letelepedést, unión belüli szabad mozgást lehet vásárolni Rogánéknál! Reklámozzák is szerte a világban!
bencemacska
Én ezzel a kérdéssel azonosulok:
"És Viktor, még egy dolog, ami érdekelne: ha azt mondod, “nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket”, akkor ezek szerint mindazt támogatod, ami elhangzott Őcsényben? A menekültek és a segítőik életveszélyes megfenyegetését is? A tulajdonuk megrongálását? Tehát támogatod ezek szerint az erőszakot és bűncselekmények elkövetését? Csak hogy tisztán lássuk, mire számítsunk tőled…"
Nagyon finoman, de igazán van meghatározva orbán jelleme!
bencemacska
Csak úgy figyelmeztetlek, még ha lelassítsz és a kukatárolója felé nézel, akkor is elkap a TEK
papa.49
@bencemacska: Vagy be se hajthatsz az utcába !!!
quadrocopter
Ma hallottam az Orbán-Petősi rádióból, hogy még mindig le akarja bontani a kerítést Soros, még mindig 1 millió menekültet akar betelepíttetni Európába, még mindig a legbefolyásosabb milliárdos - akárcsak Habony, a szerződés nélküli "tanácsadó"!
Tehát a 2015-ös Sorost adják elő jelenleg hatályos Sorosként! Patkányok, és a birkák beveszik a maszlagot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.