A Szegedi Ítélőtábla jogerősen másfél év, három évre felfüggesztett börtönre enyhítette a Hagyó Miklósra, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettesére első fokon kiszabott büntetést. Budai Gyula saját jogon és anyapártja nevében is felháborodott. Budai Gyula bírja az igazságot, csak nem szereti Budai Gyula fővárosi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Hagyó Miklós és társai szétlopták Budapestet és a BKV-t. A kormánypárti országgyűlési képviselő ezért túl enyhének tartja az ügyben született ítéletet. Kifogásolta, hogy a terhelő körülmények ellenére sok év után a másodfokú bíróság jogerősen 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélte Hagyó Miklóst. A volt parlamenti államtitkár szerint nem rombolja a jogbiztonságot, hogy kormánypárti politikusként minősíti a bíróság jogerős ítéletét. „Ezt szakmai megalapozottsággal tettem, elismerve, hogy a bírói függetlenség határa a csillagos ég. Ha azon nem háborodott fel a sajtó, amikor Gyurcsány Ferenc Varjú Lászlóval...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ennek a gyökérnek annyi az IQ-ja, mint a lábnagysága! Ugatni, csaholni megfelel, de miért nincs láncon?
quadrocopter
Ennek a gyökérnek annyi az IQ-ja, mint a lábnagysága! Ugatni, csaholni megfelel, de miért nincs láncon?
Nessy
Budai uram! Emlékszik még a négy alapműveletre számtanból?
A jelenlegi alaptalan kifizetéseket, munkavégzés nélküli fizetéseket, törvényesített rablásokat, a Manyup lenyúlását és eltüntetését, Farkas Flóri sikkasztásait összeadva bizony már nem egy nokkiás doboz, hanem kamion kellene az együttes mennyiséghez!
Ezt nem ártana neki is tudnia!
RonaGyuri
Budai és a szakmai megalapozottság??? Ne már! =))
RonaGyuri
most hallottam a királyi TV-ben: Budai szerint az a gond, hogy túlságosan demokratikus a döntés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.