Horváth István fideszes képviselő köre harmadszorra kap pénzt az elnyomó brüsszeli bürokratáktól, most éppen 157 milliót. Szerinte mindenki pályázhat, az EU-s pénz pedig jár "a magyar embereknek". Úgy megállította Brüsszelt a kormány, hogy egy fideszes képviselő felesége 157 millió forintos támogatást kapott húsfeldolgozóüzem létesítésére, írja a Magyar Nemzet. Horváth István nevét korábban már trafikügyben megismerhettük (politikai alapon döntött arról, ki kaphat Szekszárdon trafikot), most angoltanár végzettségű felesége 300 millióból húsfeldolgozó üzemet épít Nagydorogon. Horváth felesége korábban már kapott 47 millió uniós forrást agrár-környezetgazdálkodási kifizetés címén. Sőt cége, a Bikácsi Agrár Kft. 27 milliós pályázati forrást is nyert trágyatároló építésére. Horvűth azt mondta a lapnak, éévtizedek óta állattartással foglalkozik ő és családja. Hogy fér ez össze a Brüsszelt megállító törekvésekkel? Horváth azt mondja, "minden magyar embernek van lehetősége uniós...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@kiscsillag66: Miért lenne félő ha az Unió megvonná a pénzeket? Ugyan már. Régen be kellett volna fagyasztani az összes uniós pénzt! Hisz jelenleg egy diktatúrát finanszíroz az Unió. A nép meg kussoljon, mert neki lenne a kötelessége eltaposni Orbánt és bűnbandáját már réges-régóta.
kiscsillag66
@peterkelemen: Azért félő, mert nemcsak a kormány szívna, hanem mi is. A nép sajnos, nagyon türelmes. Mindig arra várok, na most, na most, de nincs még na most!
peterkelemen
@kiscsillag66: Kit érdekel? Gyáva népnek nincs hazája, se igazsága, se jövője. Bárcsak végre kapna egy jó nagy leckét a magyar nép beleértve engem is. megérdemelnénk! Végre felébredne a gyávaságából. Jelenleg a világ leggyávább népe a magyar. Szégyen!
papa.49
,,Aki közel van a tűzhöz a melegszik,,
Baj, hogy az Unió még nem baszta nyakon a csutigecit és bandáját, de remélem az eljön egyszer !!!
kiscsillag66
@peterkelemen: Nem értem én sem, miért ilyen némák az emberek. Ennyire nem érzékelik, hogy mekkora a baj?
magyarbakancs
Bárki ki törvénytelenséget talál jelentse fel az ügyészségen.
Mindenkire vonatkoznak a Magyar törvények.
Szeretném megkérdezni a TAO pénzekkel el nem számoló Puskás akadémiára nem vonatkoznak a törvények ?Pedig már jogerőre emelkedése meg történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.