Ákos 2017-re koncertszünetet hirdetett, hogy újabb projektbe vághasson: egyik legkedvesebb költője, Arany János verseiből hangoskönyvet készített, amely Szent Mihály napján, 2017. szeptember 29-én kerül a boltok polcaira.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hangosköny készítése helyett inkább zenélni tanulna meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A biztos siker a NEMZET ADÓJÁBÓL borítékolva-bot füleknek minden pénzt megér!
lampa laz
Mindig utáltam ezt a nemzeti orbáncsalogányt.
Az egykaptafára íródott zene és az általa hangban hozzáadott vinnyogás amit ez a faß éneklésnek, zenének nevez, hát kérem, erősen megkérdőjelezem, igaz nem vagyok zenei szakértő de amit a fülem nem bír elviselni az számomra szar. Az ő zenéje nekem pont ilyen.
Lepényleső
Ajánlanám neki a Walesi bárdok című behódolást dicsőítő költeményt,csak érti amit olvas.
bakegya
@lampa laz: a kossuthon is folyton kongat-jogdíjért, az orbán rendelésére-attól naponta többször besokallhatna a magyar,de hát ha ez kell neki???!!!
lampa laz
@bakegya: remélem, ha valaha lesz "igazi rendszerváltás", akkor ezeket a qva nemzeti faßságokat kibaßák mind a pi**ába. Ha csak meghallom ezt a szót, h nemzeti, már hánynom kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.