A humorista azért nem beszél mostanában a politikáról, mert megsínylik a barátságai. Gálvölgyi János a mai napig nem áll szóba vele. A mostani rezsim káderpolitikája, rongyrázása és az elszámoltatások elmaradása még őt is zavarja. A műsorvezető a Blikknek beszélt arról, hogy az utóbbi időben azért nem adott közéleti témájú interjúket, mert úgy érzi, amit ezekről a témákról gondol, már elmondta. Amikor megemlítették, hogy a 90-es évek elején még együtt poénkodott Soros Györggyel a kabaré színpadán, Fábry azt mondta, ez is egy ok, ami miatt manapság kevesebb a közéleti megnyilvánulása.„Egykoron azt hittük, a politikacsinálás értelmiségi feladat. Mára kiderült: nem az. A Fidesz az értelmiség körében rendkívül sok szavazót vesztett. Az egyszerű üzenetek, a migránsozás, a sorosozás viszont megszólít egy teljesen más típusú szavazóréteget. És ez Orbánnak jó, mert politikai hasznot hoz” - értékelte a jobboldal átalakulását Fábry.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
fábry úr egy gerinctelen köcsög. Azzal együtt, h van igazság abban, amit mond. De nem mindegy, mikor mondta... Mára már van elég pénze, a színi világból kiírta magát érte és most csak azért nyálzik, h visszakapaszkodhasson arra a szekérre, amit korábban annyit köpdösött, jó pénzért.
Equus1
fábry úr egy gerinctelen köcsög. Azzal együtt, h van igazság abban, amit mond. De nem mindegy, mikor mondta... Mára már van elég pénze, a színi világból kiírta magát érte és most csak azért nyálzik, h visszakapaszkodhasson arra a szekérre, amit korábban annyit köpdösött, jó pénzért.
CsipkeRózsa
"Az egyszerű üzenetek, a migránsozás, a sorosozás viszont megszólít egy teljesen más típusú szavazóréteget"

Nagyon leegyszerűsített véleménye van, a lényeget mondja el: gyűlöletkeltés, ellenségképek gyártása, félelemkeltés, az emberi kapcsolatok erős megromlása.
karma1
Na, ez aztan igazan erdekes, mert Galvolgyi azt mondta meg nem is olyan regen, hogy o nem politizal, nem foglal allast semmi mellett es/vagy ellen, mert o szinesz elsosorban, es a szerepe erdekli, nem a politikai marakodas. Ha most megis ezt mondja fabryra, akkor az nem semmi. Nem nagyon csipem Fabryt, a radiokabarekban annyira laposra sikerulnek a megjelenesei, hogy allandoan meg kell kernie a kozonseget, hogy "Ide elhelyezhetunk egy kis tapsot" megjegyzesekkel probalja feldobni a sajat produkciojat, ami csak nyulik, mint a retesteszta...
Annak, hogy ebben a rendszerben amiota fabry a felelos a radiokabarekert, a "nagy" kabareszineszek szinte mar nem is kapnak semmifele megbizatast, allandoan a Szomszedneni Produkciot nyomatja, meg Felmeri Petert, akik erdelyiek. Nincs Kern, Galvolgyi, Hernadi, Szombathy, Markos vagy/es Nadas, csak nehany standup-os - akik kozott vannak valoban nagyon jok, de Bodocstol se varja, hogy tapsikoljon neki, mert nem fog... Kulon cenzura nincs, mert o maga a cenzura.
Es ha o olyan sotet, hogy most szegyelli azt, hogy valaha Soros Gyorgy szerepelt a musoraban, akkor nem csinal mast, csak nepszerusiti orban gyuloletkampanyat...
wagabund
..." a 90-es évek elején még együtt poénkodott Soros Györggyel a kabaré színpadán,"...

sic transit gloria mundi
kopacsijanos
@wagabund: @wagabund: Gondolom akkor a soros gyurkával együtt mentek lányokat hajkurászni ! Melyik közös klubba is baszhatták a nőket?,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.