Balog szerint lehet, hogy Magyarország az üldözött keresztények menedéke szeretne lenni. Az csupán a kérdés, hogy ez miként lehet lehetséges egy olyan hatalom árnyékában, amely láthatóan megtagadja a kereszténység tanításainak egy részét. Amolyan politika haszonlesésből elkövetett keresztényég-üldözésként.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/balog-1024x684.jpeg
Mi tagadás, igen nagy kedvencem nekem Balog Zoltán betanított esztergályosból előbb isten,
majd Orbán Viktor szolgájává süllyedt miniszter, akiről bármikor gondolkodás nélkül
kijelenthető, hogy – ha eltekintünk a napi közpénztalicskázástól – messze a legnagyobb károkat okozó folyamatokat hozta tető alá, amióta a Fidesz másodszor és harmadszor is rászabadult az ország kormányrúdjára. Nem mintha kapásból tudnék alkalmasabb politikai fegyverhordozót mondani, aki átvehetné a helyét, ám annál nagyobb istencsapása kevés van, mint hogy ennek az elcseszett lelkésznek bármihez köze lehet, bármire befolyása lehet, amiben az ember szó benne van. Mivel köztudottan Tusványos nem csak a világ közepe, de a szívcsakrája is egyben, jutott színpad és mikrofon az Emmi vezetőjének is, hogy arról beszéljen, amiről akar. Anélkül, hogy kellemetlen kérdésekkel zavarják össze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Jó lenne, ha jelentkezne aki Balogot kereszténynek tartja, vagy bármely olyan isteni- vagy emberi jelet tud felmutatni vele kapcsolatban, ami nevezett keresztényi magatartására utal.
Mert gondolom, hogy például s rokkantnyugdíjasok kifosztása, stb. nem az.
GeoCravker
@papa.49: Maga a Biblia egy politikai pamflet Nagy Constantin ajánlásával. Miközben igen sok alapvető e,beri, humanitárius normát is tartalmaz. Az utóbbiak tizedének a betartásával sem vádolható a jelenlegi kormány.
RonaGyuri
@GeoCravker: kösz erre céloztam én is! =))
tudode
Egyem a lelkét ennek a politikusnak röhejes, lelkipásztornak pedig MEGBUKOTT!
.
A fránya egye meg ezeket. Mindenhol ott vannak, ahol NEM KELLENE. Akkora kárt okozva ennek a szerencsétlen országnak, SZAKBARBÁRKÉNT amelyre nem volt példa a magyarság történetében.
.
Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=227s
..
"""" Minden politika, de a politika nem minden, 2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.""
.
Ha kimegy a divatból Orbán Viktor Mihály, akkor akár ELMEHET LETYEPETYÉJÉVEL lelkipásztornak is!
,
Kis o-val az ország, és nagy O-val Isten országát szándékozott szolgálni. ELÉG RUSNYA SIKERREL, már ami az o, O-kat illeti.
Balog tiszteletes pedig SZOLGÁLJA, mint egy házőrző kutya!
.
Csörtézzen saját magával az imádkozósáska, hogy ELADTA A LELKÉT, ha egyáltalán volt ennek a POLITIKAI KALANDORNAK!
papa.49
@GeoCravker: Jól látod, na pont ezért nem teszem a lábam a templomba be, csak nagyon ritkán és soha nem misére ...
silber13
@papa.49: hasonlóan vélekedek én is , templomba csak a hobbim, vagy ha jobban tetszik,a bolondériám miatt járok,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.